|
![]() |
# 1 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
ולעומתך אני חושב שכן אפשר ללמוד ממדריכים.. מספיק והיו פה כמה מדריכים שמסבירים את הדברי םהבסיסים.. שממרכזים את כל הדברים שצריך לעשות כדי שתוכל להחזיק חברת הוסט.. זה היה מקל מאוד על האנשים שרוצים להקים חברות כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
אני אישית בחיים לא קניתי חבילה דומיין כלום עובדה אני מבין בנושא מאד מספיק כדי להיות תומך ב2 חברות עכשיו אם אתה מעוניים בדרך שלי קח כמה שרתים חינמיים תנסה קודם לבנות אתר משהו תתקדם לאט לאט תלמד את הפאנל אם אתה ממש רוצה חברת איכסון יש דרך קלה מהקלה יותר בכלל נאדה עבודה אתה קונה כמה דברים מחפש מנהל שמנהל את החברה מכל הדברים שקניתה הוא מנהל אתה בעלים אתה מקבל את כל הכסף שהוא עושה לך וזהו ונותן לו אחוזים:\ בהצלחה בחברה |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
שמי דניאל, אני רוצה מדריך לפתיחת עסק נדל"ן, חשוב לציין כי אין לי שום ידע בנושא, אשמח שמישהו יפרסם מדריך מפורט בנושא, רק להתחלה, אתם יודעים..ככה כי אני משתמש חדש. נשמע לך הגיוני מסיבה כלשהיא? אם אין לך שום ידע בנושא, קרא ספרים, תעבור קורסים, תסייר בפורומים. אל תבקש "מדריך", נשמע קצת מגוכך. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני מבין שאתה רק מתחיל להכנס לעולם ההוסטינג..
תתחיל עם רייסלר קטן, ותראה אם אתה משיג בכלל לקוחות וכמה.. הצעה שלי מכל הלב. בהצלחה לך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
תודה אבל אני רוצה לעשות חברת אחסון חינם שכלום יכלו לרשם בלי בעיה ולאחסון אתר או פורום אם אחסון של 100MB עד 250MB ואחרי זמן מסים אני יעשה שרק בהזמנה יוכלו לרשם
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שרתה עולה 500-1000 ש"ח לחודש .
לא כולל פאנל ניהול. כמו כן לא כולל תיחזוק. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
ואיפו אפשר לאחסן חברת אחסון אני מחפש שרת טוב יציב חזק ולא יקר!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
חח אם אתה כל כך מתעקש, קח מדריך:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17448
# 9 |
חבר חדש
|
אני מצעה פרסום בגוגל לזה שיתן לי ריסיילרים חינם.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני בספק אם מישהו יסכים לעסקה כזאת. אניח לא מכיר הרבה שייתנו ריסיילר חינם. יש לך אופציה אחרת... יש פורום שנקרא "הכרזות והצעות / בקשות אחסון וריסיילנג לחברות לא רשומות" תפרסם שמה שאתה זקוק לריסיילר מה הדרישות מהריסיילר מבחינת תעבורה וגודל ואם אתה SSH או POWER . אני אומר לפרסם שמה כדיי שיהיה אפשר לתת אפשרות לכל בעלי חברות האכסון בפורום הזדמנות אך אם אינך מעוניין אתה יכול לפרסם באיזה פורום שבא לך זו הצעתי. אם אתה מעוניין במחיריי ריסיילרים צור עימי קשר אוכל לסדר לך עסקה מעולה. בברכה, אבישי שמחוני.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|