|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני הייתי פה לפניך אם זה משנה לך... ואני אדחוף אצבע לתחת, של אמא שלך ![]() קיצר, תתחילו להוריד פרופיל פה. לא בא לי לקבל עליכם אזהרה... |
|
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לך תזדיין יא בן שרמוטה מזדיין אשכנזי כל היום במחשב תראה כמה הודעות יש לך יא בן בן זונה חושב אתה יכול לדבר אלי בכלל מאחורי המסך יא שרמוטה אשכנזי חש תצמו אלעק תדחוף לאמא שלי אצבע לתחת יא בן זונה אותך ואת כל המשפחה שך אני יזיין יא מלשין הומו למה מי אתה בכלללללל כושל אמא שך
שם זין על כל הפורום הזה מה אני מפחד שיביאו לי אזהרות פחחחחח לך תמצא חברים יא הומו
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
MadHacker הושעה לשבוע עקב המילים היפות שלו.
A.B הושעה ל3 ימים עקב האיומים הלבבים שלו. Pro-Host.co.il קיבל אזהרה ע"י יפים. האשכול ננעל כפי שאמר יפים. תבינו, אני לא משחק פה משחקים, תאיימו? תקללו?..אני אשעה אותכם, יש פה גם גבולות. |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כל השגיאות שאין לי עם תראה שזה שגיאות של כתיבה מהירה משהו שאתה בטוח לא מבין בזה ! ומה אתה משחק אותה ילד כפות מסריח " עבריין בקלדת " תבוא פנים על פנים אני שובר לך את הגולגולת ! עוד ילד חסר חברים כול היום על המחשב ! |
|
![]() |
# 7 | |||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
שלושתכם קיבלתם אזהרות! תהנו.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|