![]() |
# 71 |
חבר וותיק
|
עכשיו אני מסכים איתך =]
אבל אם עדן?? פשוט בושה איך הוא יכול לאחל ככה לאנשים שלא עשו לו כלום.. |
![]() |
![]() |
# 72 |
חבר וותיק
|
למה שמאלניים ?! [גם ימניים רגילים לא אבל למה שמישהו ימות בכלל ?!]
אם כבר ימניים קיצוניים אם הייתה יודע מה הם עושים [לדוגמא יגאל אמיר] . אתה ימני ?
![]() |
# 73 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
בתור אדם שתומך בימין אני אציין (אם כבר הזכרת ימין קיצוני) את השמאל הקיצוני, תאמין לי שלא חסר בעיות שהם עושים. לגור בהתנחלויות זה הרבה פחות גרוע מהשם הרע שהם מוציאים לנו בעולם- תובעים את המפקדים שלנו בחו"ל, מתלוננים בTVS בחו"ל שאנו רוצחי ילדים וזו רק ההתחלה. בוא לא נשכח את ה"חגיגות" שהם עושים לנו במחסומים או בהפגות ליד הגדר. |
|
![]() |
![]() |
# 74 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני ממש לא שמאלני ובוודאי שבחיים לא אצביע מרצ אבל הדברים שאלעד אומר פה (הדברים שהוא לא הכניס בהם הקשר פוליטי) פשוט נכונים.
פרו הוסט אתה מדבר כמו ילד קטן,האמת שאין לי מושג בן כמה אתה אבל לפי הדברים שאתה כותב והצורה בה אתה מתבטא לא הייתי נותן לך יום מ13.. אצלנו בבה"ד,היה שמאלני אחד,איש מאוד חביב שדאג להראות לכולם כמה שהוא שמאלני ושהוא אוהב ערבים אל גם הוא,על אף היותו שמאלני הלך ונלחם במלחמה והוא נהרג שם. השמאלנים הם גם חלק מהמדינה הזאת,כל מי שמשרת בצבא (נוציא את מי שנבצר ממנו לשרת מכל מיני סיבות בריאותיות) ולא משנה באיזה תפקיד לא יבין איך יכול להיות שמישהו מאחל שיפול טיל על תל אביב רק בגלל שבצפון נפלו טילים.
# 75 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מילחמה פסיכולוגית?! |
|
![]() |
![]() |
# 76 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
כמובן, כל המלחמה שהאיראן ניהלה נגדנו ישירות (אני לא מתכוון על לספק נשק) הייתה עד עכשיו פסיכולוגית, מעשית הם לא עשו כלום. |
|
![]() |
![]() |
# 77 |
חסום
|
גם אם האירנים באמת אמרו את זה, מי מתייחס אליהם באמת.
חצי מהאירנים הם מסוממים והחצי השני הם נגמלים שלא יודעים מה לעשות עם החיים שלהם. |
![]() |
![]() |
# 78 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מזה , מה הקשר עכשיו ? זה ניראה כמו שעוד כמה ימים אנחנו הולכים למות ואנחנו אומרים מי צריך למות . ![]()
![]() |
![]() |
# 79 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה עדיין יכול לקנות כרטיס טיסה לחול ![]() x-ray, מה קורה יא שמן? שלח לי הודעה מדי פעם ![]()
![]() |
# 80 |
Rar.co.il
|
דרך אגב, האיראנים מתחילים מחר ב"משחק המלחמה" שלהם (לפי רוטר), אולי זה כיסוי כדי להפגיזז אותנו?
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|