|
![]() |
# 1 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
בתור בחור דתי אתה צריך לדעת שלא להתייחס למה שכתוב שם וכן, להיות בהלם בגלל הפירוש כי זה בכלל לא טקסט שקשור בצורה כלשהי לתנ"ך. כנראה שמישהו החליט לפרשו כרצונו. אה, אתה יודע שיש עוד דברים שהם מעבר לעולם הזה אבל אנחנו אפילו לא נוכל לדמיין בחיים? מה הופך אותך לבעלת יכולת שכלית יותר גדולה משלנו? טהעניין של רבין ידוע, אבל זה נמצא בצופן התנ"כי שהוא יחסית אמין. ציטוט:
אולי אם מישהו היה מקשיב למה שהצופן גילה שנה לפני הרצח, היו במדינה אחרת כרגע (לא יודע אם טובה יותר או רעה יותר, אבל אחרת).
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 16:25.. |
||
![]() |
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני ממש מצטער שלא גילו את זה יום לפני, הכל אשמת המאמינים מה שנה התראה? אנחנו אמורים לזכור?! לא ציפיתי שהוא לי יצא מהבית, אולי אם הוא לא היה מוריד את השחפ"ץ דינו היה יותר טוב. דרך אגב, לכל אלה שאמרו שלפי הצופן התנ"כי תהיה מלחמה גרעינית ב-2006 אז אולי אני לא דתי ולא מבין כמוכם, אך גם אני יודע טוב מאוד שהצופן התנ"כי והיהדות בכלל לא הולכים לפי הספירה להולדת ישו, אני בספק אם גוי מצא שתהיה מלחמה בשנה של גויים, זה אמיתי.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 21-08-06 at 17:25.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני בטוח שאם תחפש טוב מאוד בתנ"ך יהיה אפילו רשום משהו על הוסטס,זה פשוט מאגר עצום ובטוח שרשומים שם גם מלא דברים שלא קרו. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ויש הבדל בין ה"קללה" שהטילו על שרון לבין הצופן התנ"כי. אל רבין נכתב שאלו יהיו שלוש יריות, שזה יהיה בן ישראל וכו... לא סתם מצאו "רבין ירצח". אז אם אתה מחשיב את עצמך כספקן, תחקור...אני ספקן, ספקן גדול מאוד, וזה מה שאני עושה- לא כמו כולם שאומרים סתם דברים ללא ביסוס וללא ידע קודם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|