![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת מגעילה על 4save
אהלן משתמשי פורום הוסטס.
אני רוצה לדווח לכם על מקרה שקרה לי עם החברה 4save אני רכשתי מהחברה הזאת אחסון .. , אח רכשתי את האחסון בזמן המלחמה. , ואני גר בצפון. אז ביקשתי ממנו ניסיון של כמה ימים והמלחמה הזאת בכל זאת נמשכה. , אז כל פעם אמרתי לו שאני אשלם לו מחר ומחר והבנק היה סגור. , לא שיקרתי אליו בכלל. המלחמה נסגרה .. , ויותם המשיך לשגע אותי בפא'. , מתי אתה משלם ומתי אתה משלם. , הסברתי לו את המצב ההיתי צריך להתחנן אליו שלא אסגור לי את האחסון , עד שהצלחתי. , כעבור החודש של המלחמה. , הלכתי לבנק ושלמתי לו על האחסון .. , שזה קרה בדיוק לפני כשבוע. מאז סבבה הוא קיבל את הכסף והכל .. , הכל היה נפלא. , עד שהגיע היום של היום !!! ההיתי אמור לסגור את השרת עקב כמה בעיות .. , ההיתי מאוד לחוץ מאוד מאוד , ביקשתי מיותם אגב מי שלא יודע מי זה יותם הוא מנכ"ל בחברת 4save. בקיצור ההיתי מאוד בלחץ לא ידעתי מה לעשות ביקשתי ממנו לעשות לי גיבוי ושימחק את כל הקבצים את הכל. , רק שיהיה גיבוי ברגע שאני אצטרך להחזיר הכל אני יחזיר ולא יתחיל הכל מחדש.. בזמן הזה שכההיתי הלקוח היו כמה בעיות בשרת .., (איטיות/שינויים DNS) והיו בעיות. , שהשרת לא עבד יומיים או שהוא עבד והיו בעיות. , ומאז הכל סודר. והם אמרו שהם יפצו אותי על כך בגדול . בקיצור כשביקשתי מיותם לעשות לי גיבוי . , וההיתי אליו כנראה אגרסיבי, ולא שזה היה בכוונה כי ההיתי די לחוץ בעניין. , אז הוא בא אליי בגישה כזו. " אתה יודע טוב מאוד שאתה יכול לעשות את כל זה לבד, ושאני עושה לך שירות".אמרתי לו , אין לך בושה? , אני גם לקוח שלך וגם אתה יוצא עליי? , סה"כ ביקשתי גיבוי ולמחוק את הקבצים של הפורום והכל . , אתה יודע מה רק תעשה גיבוי אני אמחק. אמרתי לו ., יותם זה הדיבור שאתה לא רוצה לעשות לי? , אין בעיה תודה אל תעשה טובות אני אסתדר לבד. , אני אגמור את החודש שלי ביפה וכנראה אני לא אמשיך איתך את העניין. הוא אמר סבבה אתה לא רוצה להמשיך?, אמרתי לו שאני לא מעוניין. , הוא אמר סבבה, אז עכשיו אני לא עושה לך גיבוי. ומאז אמרתי לו אין בעיה שלום על ישראל. , רק רציתי להגיד לכם שהחברה האחרונה שאתם צריכים להיות הלקוח שלה תהיו 4save הצעה שלי שאני נותן לכם לפעמים השרתים סבבה כשנוח להם ., אבל שירות ותמיכה על הפנים!!! אני אמרתי את שלי מקווה שתבינו גם אותי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|