![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אין מה לעשות אני מאוד אוהב לדבר ולכתוב זה ככה זה אני אוהב לעזור ובגלל זה אני כותב המון על כל דבר אני ממש מפרט עד הטיפה האחרונה ככה זה תאמין לי זה לא מפריע לי בכלל אולי את ה מתעצל לקרוא או משהוא כזה אבל אני לא חושב שזה לא טוב לכתוב המון זה דווקה מאוד טוב ככה אני מפרט לך יותר טוב מה לא?
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אתה יחסית מתחיל, אז אל תדאג... המבנה נחמד, הצבעים -:S |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://img122.imageshack.us/img122/2...titled2za9.jpg |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני אומר שהם נחמדים כי אני יודע שאתה מתחיל ואני לא מצפה לשום דבר
![]() חוץ מזה שאני מעריץ אותך על כוח הרצון שלך ![]() וכן, זה הרבה יותר טוב, צבעים הרבה יותר טובים, שים לוגו, תאריך את העיצוב כדי שתוכל לשים עוד בלוקים. אהבתי את התוים והבועות ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ומה שאני לא אוהב שממציאים תירוצים, בסדר לא יצא לך טוב אתה עוד תשתפר אבל למה: ציטוט:
בהצלחה...
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
1.תפרט לי יותר בהודעה פרטית בבקשה איך לעבור בין פוטושופ לפלאש 2.מה צריך להיות הגודל של האתר ברוב העיצובים? 3.אתה יכול אולי להביא לי איזשהם חוקים או משהוא כזה בבניית עיצוב כמו למשל חוק שאסור שהבלוקים יהיה קרובים מידי ל-HEADER או משהוא כזה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
לקורסים אפשר ללכת תמיד... השאלה היא, מה מלמדים בקורס. רוב, אם לא כל, הקורסים לילדים מתחת לגיל 18, הם קורסים מה שנקרא - חארטות. אנשים חושבים שילדים מתחת לגיל 18 לא יכולים לתכנת ברמה גבוהה, או לעצב. והקורסים האלה נמדדים כך.
כלומר, הדבר היחיד שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב, זה הספר. כמו שאתה אומר, שחקן כדורגל טוב, השיג את המיומנויות שלו בגיל 15-16? לא. איך שכדורגלן משיג את יכולת המשחק שלו - כך גם מעצב משיג את היצירתיות, ואת החשיבה היצירתית שלו. נכון שיצירתיות לא באה מהגיל, היא באה מהאימונים, כלומר - מהזמן - גיל :S בקשר לשלושת השאלות שלך: 1) אני לא מעצב, אני פלאשיסט - עובד עם פלאש. בדרך כלל, אני שומר את כל לייר של פוטושופ בתמונה, ואז מייבא לפלאש. 2) את זה אני לא יודע, יש אשכולות כל זה. השתמש בחיפוש. 3) אין חוקים בעיצוב. יש עיצובי איחסון אתרים ששם יש בלוקים, ויש מיניסייטים ששם אין בלוקים... אין שום חוק שאוסר על הבלוקים להיות קרובים מידי ל HEADER... פשוט, תסתכל על עיצובים של אחרים, ממה הם בנויים בלוקים, שטויות - ותלמד. בהצלחה שיהיה לך ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
אחראי פורום
|
תשנה צבעים, מבנה...
תעשה מבנה יותר חיי, יותר בלוקים, תקטין באר. למטה בזכויות תעשה אותם בקלאסה, דוגמאות סתכל בפורום בעיצובים של אנשים. עוד משהו, תעבוד על הבנת הנקרא שלך - בעברית (סימני ניקוד בעיקר, שגיאות כתיב), אנגלית (בעיקר שגיאות כתיב). המשך יום נעים ובהצלחה!.
# 20 |
חבר וותיק
|
טוב אז אתה מציע לי לקנות ספר כן?כמה בערך הוא עולה?אני מאוד רוצה לקנות כמה ספרים טובים אבל הבעיה שאני כבר יודע די הרבה בפוטושופ אבל אני פשוט צריך עוד המון אימונים ואימונים אני כל יום מוציא איזה 2 עיצובים או דברים כאלו מינימום 2 ככה אני מתעמן אני רוצה לסיים ללמוד פוטושופ ברמה של מקצוען ואז לעבור ללמוד פלאש ואחרי זה רק אני אלמד שפוט תוכנות בינתיים בקיצור חשבתי שיש לך מושג באיזה גוד לצריך להיות האתר ואגב אני עושה המון דברים בכדי ללמוד כמה שיותר מהר כי אין יל המון זמן שתבין אני לומד בפנימייה כבר שנתיים התחלתי על העשק הזה בידיוק בסביבות ה-3 ימים לפני שנרשמתי לפה משהוא כזה אז ככה שאני עדיין נחשב חדש בעניין ואני מתקדם די מהר טוב אז יאלה נמשיך בינתיים להתאמן בכל זאת מבאס להיות בבית קצת זמן ובגלל זה אני בקושי זז
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|