הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-10-06, 11:14   # 11
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

אין מה לעשות אני מאוד אוהב לדבר ולכתוב זה ככה זה אני אוהב לעזור ובגלל זה אני כותב המון על כל דבר אני ממש מפרט עד הטיפה האחרונה ככה זה תאמין לי זה לא מפריע לי בכלל אולי את ה מתעצל לקרוא או משהוא כזה אבל אני לא חושב שזה לא טוב לכתוב המון זה דווקה מאוד טוב ככה אני מפרט לך יותר טוב מה לא?
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 16:50   # 12
FlashBoy
חבר וותיק

מיני פרופיל

FlashBoy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ibmod
וואי אחי כול תגובה שלך זה סיפור
כמה אתה יכול לכתוב בתגובה?
זה לא סיפור, זה משפט אחד גדול בלי סימני פיסוק
אתה יחסית מתחיל, אז אל תדאג...
המבנה נחמד, הצבעים -:S
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 17:05   # 13
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FlashBoy
זה לא סיפור, זה משפט אחד גדול בלי סימני פיסוק
אתה יחסית מתחיל, אז אל תדאג...
המבנה נחמד, הצבעים -:S
תודה רבה לך על התגובה אתה אפשר להגיד היחיד שאמר שאמר שהמבנה והצבעים "נחמדים" אני ממשיך את מעמציי בבניית העיצובים והנה בניתי עוד עיצוב מה דעתכם הפעם הפעם העיצוב נראה לי יותר טוב מהקודם!?
http://img122.imageshack.us/img122/2...titled2za9.jpg
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 17:25   # 14
FlashBoy
חבר וותיק

מיני פרופיל

FlashBoy לא מחובר  

אני אומר שהם נחמדים כי אני יודע שאתה מתחיל ואני לא מצפה לשום דבר
חוץ מזה שאני מעריץ אותך על כוח הרצון שלך
וכן, זה הרבה יותר טוב, צבעים הרבה יותר טובים, שים לוגו, תאריך את העיצוב כדי שתוכל לשים עוד בלוקים.
אהבתי את התוים והבועות
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 17:44   # 15
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
תראה יש לי בעיה אחת מאוד גודלה וזה שאני בכלל רק בן 13 ואני לא יכול ללכת לקורס אני עוד לומד אני רק בכיתה ט(עוד מאט אני בן 14)אני לא יכול לעבור קורסים בגיל שכזה וזאת גם סיבה למה החשיבה היצירתיתי שלי לא כל כך טובה ובגלל זה יצא לי כזה אתר גרוע אבל זה לא אומר שאני יתייעש אני ימשיך לנסות בבית עד שלא יצא לי משהוא טוב אני יראה אתרים ועיצובים אחרים יקח דוגמאות ויבנה משהוא טוב מאוד.תראה אני יודע כמאט את כל הכלים בפוטושופ אבל אין לי מספיק יצירתיות בכדי לדעת איך לשלב אותם ובגלל זה יוצאים לי איזשהוא חירבושים כאלו כמו פה זה ממש שטויות מה שעשיתי אני לא מבין למה אבל למשהוא כשאני עובר מדריכים זה ההכל יוצא לי טוב אבל כשאני מחליט לנסות לבנות משהוא מהראש יותא לי משהוא ממש ממש גרוע אני חושב שאני צריך לעבוד עוד המון מדריכים וטיפים על בנייתי עיצובים
לקורס אפשר ללכת מתי שרוצים, זה על חשבון הזמן הפנוי.
ומה שאני לא אוהב שממציאים תירוצים, בסדר לא יצא לך טוב אתה עוד תשתפר אבל למה:
ציטוט:
וזאת גם סיבה למה החשיבה היצירתיתי שלי לא כל כך טובה ובגלל זה יצא לי כזה אתר גרוע
תאמין לי שאין קשר, אתה פשוט מעצב בחיתולים. חשיבה יצירתית זה לא משהו שיבוא עם הגיל, למשל: אתה חושב ששחקן כדורגל בעל כישרון גדול השיג אותו רק בגיל 15-16? לא, בדרך כלל יש לו את הכישרון מאז שהוא קטן.

בהצלחה...

Reply With Quote
ישן 09-10-06, 17:51   # 16
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל

חיים לא מחובר  

Angry

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
לקורס אפשר ללכת מתי שרוצים, זה על חשבון הזמן הפנוי.
ומה שאני לא אוהב שממציאים תירוצים, בסדר לא יצא לך טוב אתה עוד תשתפר אבל למה:

תאמין לי שאין קשר, אתה פשוט מעצב בחיתולים. חשיבה יצירתית זה לא משהו שיבוא עם הגיל, למשל: אתה חושב ששחקן כדורגל בעל כישרון גדול השיג אותו רק בגיל 15-16? לא, בדרך כלל יש לו את הכישרון מאז שהוא קטן.

בהצלחה...
אתה צודק בהחלט אבל לא ידעתי אפשר ללכת לקורס בגיל כזה אתה יכול להגיד לי איפה אולי יש קורסים כאלו ואיך נרשמים אלייהם כי אני לא ממש מתמצע בעניין הזה מאוד הייתי רוצה ללכת לקורס לא משנה איזה העיכר משהוא שיעזור לי בעניין אבל אין לי מושג איפה להשיג דבר כזה גם ככה יש לי המון סמן פניו חוץ מהזמן כשאני בפנימייה!
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 17:57   # 17
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל

חיים לא מחובר  

Smile

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FlashBoy
אני אומר שהם נחמדים כי אני יודע שאתה מתחיל ואני לא מצפה לשום דבר
חוץ מזה שאני מעריץ אותך על כוח הרצון שלך
וכן, זה הרבה יותר טוב, צבעים הרבה יותר טובים, שים לוגו, תאריך את העיצוב כדי שתוכל לשים עוד בלוקים.
אהבתי את התוים והבועות
הלוגו הוא העצם התווים והבעות האלו את רוחב האתר אני לא יאריך כי זה לא עיצוב זאת עבודה שאני עשיתי בכדי ללמוד עיצוב אני עדיין לומד אבל לא מכין עיצובים אני לומד איזה צבעים צריך וכל מיני כאלו דברים בגלל זה אני מנסה מכל מיני צבעים וכשנראה לי שזה בסדר אני ממשיך ואז מפרסם פה באתר רציתי גם לשאול אותך כמה שאלות והם:
1.תפרט לי יותר בהודעה פרטית בבקשה איך לעבור בין פוטושופ לפלאש
2.מה צריך להיות הגודל של האתר ברוב העיצובים?
3.אתה יכול אולי להביא לי איזשהם חוקים או משהוא כזה בבניית עיצוב כמו למשל חוק שאסור שהבלוקים יהיה קרובים מידי ל-HEADER או משהוא כזה?
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 20:47   # 18
FlashBoy
חבר וותיק

מיני פרופיל

FlashBoy לא מחובר  

לקורסים אפשר ללכת תמיד... השאלה היא, מה מלמדים בקורס. רוב, אם לא כל, הקורסים לילדים מתחת לגיל 18, הם קורסים מה שנקרא - חארטות. אנשים חושבים שילדים מתחת לגיל 18 לא יכולים לתכנת ברמה גבוהה, או לעצב. והקורסים האלה נמדדים כך.
כלומר, הדבר היחיד שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב, זה הספר. כמו שאתה אומר, שחקן כדורגל טוב, השיג את המיומנויות שלו בגיל 15-16? לא. איך שכדורגלן משיג את יכולת המשחק שלו - כך גם מעצב משיג את היצירתיות, ואת החשיבה היצירתית שלו.
נכון שיצירתיות לא באה מהגיל, היא באה מהאימונים, כלומר - מהזמן - גיל :S

בקשר לשלושת השאלות שלך:
1) אני לא מעצב, אני פלאשיסט - עובד עם פלאש. בדרך כלל, אני שומר את כל לייר של פוטושופ בתמונה, ואז מייבא לפלאש.
2) את זה אני לא יודע, יש אשכולות כל זה. השתמש בחיפוש.
3) אין חוקים בעיצוב. יש עיצובי איחסון אתרים ששם יש בלוקים, ויש מיניסייטים ששם אין בלוקים...
אין שום חוק שאוסר על הבלוקים להיות קרובים מידי ל HEADER... פשוט, תסתכל על עיצובים של אחרים, ממה הם בנויים בלוקים, שטויות - ותלמד.

בהצלחה שיהיה לך .
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 20:56   # 19
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

תשנה צבעים, מבנה...
תעשה מבנה יותר חיי, יותר בלוקים, תקטין באר.
למטה בזכויות תעשה אותם בקלאסה, דוגמאות סתכל בפורום בעיצובים של אנשים.

עוד משהו, תעבוד על הבנת הנקרא שלך - בעברית (סימני ניקוד בעיקר, שגיאות כתיב), אנגלית (בעיקר שגיאות כתיב).

המשך יום נעים ובהצלחה!.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote
ישן 09-10-06, 21:04   # 20
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל

חיים לא מחובר  

טוב אז אתה מציע לי לקנות ספר כן?כמה בערך הוא עולה?אני מאוד רוצה לקנות כמה ספרים טובים אבל הבעיה שאני כבר יודע די הרבה בפוטושופ אבל אני פשוט צריך עוד המון אימונים ואימונים אני כל יום מוציא איזה 2 עיצובים או דברים כאלו מינימום 2 ככה אני מתעמן אני רוצה לסיים ללמוד פוטושופ ברמה של מקצוען ואז לעבור ללמוד פלאש ואחרי זה רק אני אלמד שפוט תוכנות בינתיים בקיצור חשבתי שיש לך מושג באיזה גוד לצריך להיות האתר ואגב אני עושה המון דברים בכדי ללמוד כמה שיותר מהר כי אין יל המון זמן שתבין אני לומד בפנימייה כבר שנתיים התחלתי על העשק הזה בידיוק בסביבות ה-3 ימים לפני שנרשמתי לפה משהוא כזה אז ככה שאני עדיין נחשב חדש בעניין ואני מתקדם די מהר טוב אז יאלה נמשיך בינתיים להתאמן בכל זאת מבאס להיות בבית קצת זמן ובגלל זה אני בקושי זז
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום