|  | 
|  17-10-06, 21:49 | # 1 | |
| הוסטסניון | עבריין* איך אתה מוכיח שזה לא רצח אופי כי אתה יוצא מנקודת הנחה שזה נכון וזה בידיוק הנקודה שאני חולק עליך זה לא נכון עד שיש פה הוכחה טובה מאוד וחותכת שזה נכון כולנו יודעים שבית משפט לא היה מקבל כאלו הוכחות כי הם ניתנות בכיף לזיוף ציטוט: 
 אין חובה להעיד (תאכלס לא ראיתי את החוק הזה) אז מה יענו עכשיו כולם מנסים עלי? נסו.....אני מנסה להגן על שם של מישהו שזה דבר חשוב יותר מהכל Last edited by נריה; 17-10-06 at 21:52.. | |
|  17-10-06, 21:51 | # 2 | |
| Whatever | ציטוט: 
 עוד הוכחות? זה לא מספיק לך? לפי דבריו של שחר הבנאדם התוודה במסנג'ר שהוא רמאי - פאק, הודאה של בן-אדם שאומר על עצמו שהוא גנב וזייף כרטיסי אשראי לא מספיקה לך? אז מה כן? 
				__________________ תומר | |
|  17-10-06, 21:57 | # 3 | |
| חבר וותיק | ציטוט: 
 אני לא יגיד מהו כי אסור לפרסם מערכות מוכנות. | |
|  17-10-06, 21:51 | # 4 | |
| הנהלת הפורום לשעבר | ציטוט: 
 הראיות לא חותכות? הולכים לאיגוד, לוקחים IP של המזמין, והופ, מגיעים אליו. כל הראיות (לא הלוגים) מצביעות עליו, 2 דומיינים שלו כבר בתהליכי מחיקה, 1 של שחר גם. איפה אתה רואה שהוא זכאי? אגב, שים לב שעד עכשיו לא השעתי אותו כי אני רוצה לראות תגובה, אבל ללא מענה. | |
|  17-10-06, 21:55 | # 5 | |
| הוסטסניון | ציטוט: 
 תהליכי מחיקה אחרי שהם ימחקו+סיבה מהאיגוד שקשורה לרמאות נדבר תהליכים זה לא אומר כלום אכפת לי למה הוא אמר שהוא מתאבד? ורק 1 או 2 אמרו את זה מי יודע אולי ח"ו היה לו משהו אחר | |
|  17-10-06, 21:58 | # 6 | |
| חבר מתקדם | ציטוט: 
 לא מספיק לך כל ההוכחות האלה? מה ששחר תומר ושי אמרו? שהדומיינים נמחקים? שהוא פתאום רוצה להתאבד בגלל הביקורת? מה נסגר איתך?! | |
|  17-10-06, 21:53 | # 7 | |
| חבר בקהילה | ציטוט: 
 תקשיב טוב חמוד,זה ברור שאתה סובייקטיבי וזה כבר מחליא תעשה טובה ואל תלכלך את הידיים שלך בשטויות. 
				__________________   | |
|  17-10-06, 21:54 | # 8 | |
| חבר מתקדם | ציטוט: 
 2. אם הבנאדם לא מגיב פה וכותב שהוא מתאבד, מן הסתם יש לו סיבה, לא? הוא לא היה רוצה להתאבד אם הוא היה מה שנקרא חף מפשע. | |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
| 
 | 
 |