|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
דבר ראשון אבי מה אתה מתערב בכלל? מה קרה אליהו בכה לך אז רצת והגנת עליו?
דבר שני אתה יכול לראות בנושא שאמרתי שהייתי מרוצה חודש וחצי ולפני שבועים התחילו בעיות אז אל תגיד לי צבוע, דבר שלישי זה 700 שקל ל3 חודשים ולא ל4 אליהו מה אתה משחק אותה כאילו איזה סוד זה פשוט אני לא רוצה שידעו ולא בגלל שאחר כך יגידו שאתה צודק כי זה בכלל לא קשור, אליהו לא אמר לי "יודע מה אני יביא לך 500 שקל ונגמור סיפור" הוא פשוט העמיד לי עובדה, "או שתקח את ה4 חודשים שלך או שלא, את הכסף חזרה לא תראה" |
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
קודם כל אני מתערב לא לטובת אף אחד אלא למען הסדר הטוב.
בנוסף לזה שציטוט מדבריך ציטוט מדוייק שבו אתה אומר שיום יום נפילה חדשה או תקלה. אני לא צריך שאליהו יבקש ממני "לגונן עליו" ואם זה היה קטע שאליהו לא בסדר אז הייתי מקרנף גם אותו. בקשר לדומיינים אין לי מושג מה קורה אני מזמין אותם עצמאית באמצעות כ"א או דרך חברה מאוד מסויימת. ויוסי... תיצור קשר עם אליהו שיתקשר אלייך או אתה אליו. תדברו תנסו להגיע לעמק השווה... ואגב... בקשר להחזרים. אם שילמת 600 ל-4 חודשים כלומר 150 לחודש אז אליהו חייב לך (אחריי חודש וחצי של שימוש) 375 שקל מדוייק.
# 3 | |
|
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אבל אתם עדיין אל הבנת, לא ירד לי זמן מהריסיילר עדיין נשאר לי 4 חודשים אז אם אני יעשה חשבון של 230 כפול 4 זה 920 שקל אב לא ביקשתי 920 אלה 600 שקל |
|
|
|
# 4 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה משלם לבנאדם 600 שקל בעבור שלושה חודשים. ז"א שמחצית מהזמן שלך עבר. הוא צריך להחזיר לך 300 ש"ח בדיוק. אתה דורש ממנו 920 שקל? אתה לא שילמת אותם! יש לך חוצפה גדולה מאוד לדרוש דבר כזה. ואני אישית? לא הייתי מחזיר לך אגורה. היית מקבל את הריסיילר שלך ל4 חודשים ולאחר מכן הייתי סוגר אותו והיינו נפרדים לשלום כי לקוח עם דרישות כאלה זה סיוט. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|