|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל עוד עורך דין אינו בדק ואישר את התקנון, התקנון אינו נחשב.
|
|
# 3 |
|
חבר בקהילה
|
אז אולי הגיע הזמן לפרסם אשכול בו מצויות כל החברות אשר רשומות, ונותנות תמיכה כמו שצריך
כדי שאנשים לא יטעו ויקבלו שירות כמו שצריך |
|
|
# 4 | |
|
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
ככה שזה לא יעבוד, אבל אנשים יכנסו לפורום הזה ויתרשמו מאנשים אחרים שרשמו ביקורת ויסכימו/לא יסכימו להאמין. |
|
|
|
# 5 |
|
חבר פורום
|
לפי דעתי.
מי שלא רשומה כעסק רשום לא צריכה בכלל להיות חברה אנשים לא קולטים שהם עוברים על החוק , כסף שחור
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
מחזקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
|
|
# 7 |
|
חבר בקהילה
|
לכן- מביאים מראש את העניין בפני עורך דין, וחותמים חוזה, על כל צרה שלא תבוא!
|
|
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
חזרתי מהבאולינג=]!אללההה!
לDvirs.Net אני אמרתי בפירוש שזה לא כל החברות=], יש חברות פשוט זהב,אין תלונות. ותראו לאן גלשתם?מה ביקשתי? יחס נורמלי,יחס מוצדק בין המוכר,תומך ללקוח?.. אז עשו לי טובה, וסתכלו על עצמכם.
# 9 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
ואתה שוב צודק. לגבי החוזה: חבר'ה, ב-15 ש"ח שאתם מוכרים חוזה זה לא העיקר. מי יחתום איתכם על חוזה על קניה ב-15 ש"ח? זה כמו לחתום חוזה על קניית סוכריה. מי שכן צריכה חוזה זאת חברה שמוכרת בהרבה כסף, וכשאני מדבר הרבה כסף אני מתכוון מ-100 ש"ח והלאה. העיקר זה להביא שירות הולם ללקוח ולספק אותו עד שיהיה מרוצה. ומי שכתב שמלקוח מרוצה אחד יכולים להגיע עוד לקוחות צודק ב-100%. זה אחד הדברים הראשונים שמלמדים בפתיחת עסק. |
|
|
|
# 10 |
|
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אתה צריך להבין דבר אחד...
הם לא חברות הם ילדים שמשחקים... אתה מחשיב כאן הרבה אנשים כ"בעלי ארונות" כשבעצם יש רק 3-4 אנשים כאלה בפורום כאן. כל השאר משכירים מהם אירוח \ שרתים ואומרים שהם מספקים. לעומת זאת חברות שבאמת רשומות כחברה , יש כאן רק רציניות וזה: פנומן (כמובן שאני ארשום את עצמי ) שרתים \ לוילנס בע"מ. בסטסרב Q-Host sPD Sam-Hosting שב.קום (למרות שהם לא בעלי ארון ) חוץ משב.קום שעובדים בשיתוף עם BestServ החברות מלמעלה הם עסקים \ חברות רשומות ובעלי ארונות. והם אלה שנותנים יחס אמיתי ללקוח. * וכאן אני מדגיש חשוב מאוד אני לא רוצה לראות תגובות כי כן, יש יוצאים מן הכלל כמו החברה של גיא שהם חברות מעולות...
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|