|
|
|
|
# 1 |
|
Guest / אורח
|
יש לי הרגל גם כשיש ירוק להסתכל ימינה ושמאלה, תמיד יכול לבוא טמבל כמוך ולעבור באדום.
אני לא מבין מה חשבת לעצמך.. חוץ מזה למה דחפת פה את כל הסיפורים על יום שישי, תפילת הדרך, נרות.. את מי אתה מנסה להאשים? קבל גילוי, כשאצלך יש אדום אצל מישהו אחר יש ירוק, זאת הסיבה - אל תנסה לדחוף את כל ההסברים הדתיים. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מתפלא אם באמת יש לך רשיון, ואם כן אז עצוב מאוד שבנאדם ילדותי כמוך נוהג. אני טעיתי, אתה עוד תיטעה. (ובקשר לתגובות שאני צריך להפיץ את זה, אני עוד שבוע וחצי מתגייס, אין לי זמן להשקיע בזה, אם למישהו יש כח, הוא מוזמן לשלוח לי פרטית). |
|
|
|
|
# 3 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אקיצר, באמת סיפור מפחיד בעיקר, אני מקווה שלמדת את הלקח. אתה לא צריך לפחד עכשיו מלסוע, עכשיו כשלמדת את הלקח תסע לאט ובראש בטוח
|
|
|
# 4 | |
|
Guest / אורח
|
ציטוט:
איך יהיה לי רשיון? אני בן 21 סך הכל. תמשיך לנסוע באדום, מפגר. |
|
|
|
|
# 5 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בנאדם עשה טעות, קורה שעושים טעויות אתה לא צריך להרוג אותו סמוך עליו שהוא עושה תחשבון נפש שלו לבד ואתה לא צריך לעזור לו. אבל מה שלא הבנתי איך הרמזור של אלו שבאו משמאל התחלף כל כך מהר? לוקח כמה שניות אחרי שיש לך אדום. |
|
|
|
|
# 6 | |
|
Rar.co.il
|
ציטוט:
הוא לקח החלטה של 50/50 (הוא אמר), כנראה שלא היה איכפת לו להסתכל שוב והתחלף כמה שניות לפני שהוא עבר או שקרה משהו אחר, אבל בסוף הכול נופל עליו.
|
|
# 7 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
אני אלמד אותך משהו האלה שחשבו על הרעיון של הרמזורים לא סתם העמידו אותם ישר בלי לחשוב על הסיכונים לכן יש בעיה גדולה עם מה שאתה אומר למה כאשר נהיה לך אור אדום לא ישר בצד השני נהיה אור ירוק תמיד יש כמה שניות של הפוגה כדי שלא יקרה המצב. עכשיו בקשר למה שקרה כל הכבוד שהוצאת את זה זה חשוב תנסה לשמור על חוקי התנועה גם לפני אבא שלי היה עושה את זה גם מגביר שיש הבהוב לא הבנתי אם אתה היית הנהג אם זה אתה אני חושב שאתה צריך ללכת לכל אחד מהאלה שנפגעו ולבקש סליחה גם מהם וגם מההורים. סתם לדרך אגב זה לא אתה האחראי היחידי לתאונה. בכל תאונה יש לפחות 2 אשמים. |
|
|
|
|
# 8 | |
|
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 9 | ||
|
Fatal Error
|
ציטוט:
ואז.. נחש מה, יש תאונה. ציטוט:
אם אני עומד ברמזור אדום ואיזו בחורה נכנסת בי מאחורה, מי בדיוק אשם חוץ מהבחורה?
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|