![]() |
# 11 |
חבר על
|
אל תתעצלו, פשוט תרימו טלפון לאחד הבנקים בארה"ב (כיום עם pelora\skype זה גם לא יעלה לכם כלום) ותדברו עם הבנקאית אני בטוח שהיא תשמח לענות לכם על כל השאלות ולשלוח לכם את כל הטפסים
חבל על ה50$ |
![]() |
![]() |
# 12 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
שלא נדבר על זה שיש סניפי בנק אמריקאים גם בארץ וניתן לפתוח חשבונות בחינם.
# 13 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי אם הוא מדריך אותנו בזה אז הסכום הזה נורמלי
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
מה העמלה שצריך לשלם כדי להעביר כמה מאות דולרים מה paypal לבנק?
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
לפי דעתי זו רמאות.
לא אתה הכנת את המדריך ואתה מוכר משהו שלא שייך לך ובלי רשות. אני מכיר את המדריך שאתה מוכר והוא של E-Trade ואפשר למצוא אותו בחינם באינטרנט אם קצת חיפוש. אם אתה אומר שאתה מדריך אנשים אישית ולא רק שולח להם את המדריך הזה וזהו, כלומר אתה מדבר איתם בטלפון מסביר להם בדיוק מה צריך אז אתה כן יכול לדרוש תשלום.
# 16 | |
חסום
|
ציטוט:
מסביר לך צעד אחר צעד והוא יכול לדרוש על זה תשלום. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
t tc tcp tcp/ip
|
אין עמלה בהעברת כסף מפייפאל לבנק בארצות הברית
# 18 |
חבר וותיק
|
ומהבנק בחו"ל לארץ? כמה העמלה?
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
לא ראיתי עד היום אתר ישראלי עם תומך ישראלי שיעזור לך לפתוח. ואי מצטער אבל פעם התנדבתי במד"א ובמשטרה, היום על עבודה אני רוצה תשלום. יום קסום לכולם.
![]() |
# 20 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם יש לך ה1000 דולר להפקדה ראשונים תוכל למשוך כספים בכל כספומט כמעט חינם.
אם אין לך תוכל לרשום צ'ק לפקודתך ולהפקיד אותו בבנק הישראלי, העלות כ3 דולר עמלה בבנקים בארץ.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|