![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת די רעה על החברה Oplag.
שלום, אני וחבר שלי רכשנו חבילת באונסרים למשך תקופה מסויימת,
בחודש הראשון, סבבה, הכל עבד כמו שצריך, מהיר, הכל, פאנן. עד שהגיע בעית ההתקפות על: silver.oplag.net, מאז זה, כל 4-5 שעות יש נפילה. ציטוט מה-IRC(ציטוט די קצר, לאמת זאת). 17:22 Unable to connect to server (Connection timed out) - 17:22 Connect retry #21 silver.oplag.net (22) - 17:22 Unable to connect to server (Connection timed out) - 17:22 Connect retry #22 silver.oplag.net (22) - silver.oplag.net SSH-2.0-Silver - 17:24 [10054] Connection reset by peer פניתי אל התמיכה שלהם ב IRC, הם אומרים בתגובה: "אין מה לעשות נגד מתקפות DDOS", בקיצור, תעשו את השיקול שלכם, אם הם יודעים מה הבעיה, ולא יודעים לטפל בה. יום טוב, תודה.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אישית בחיים לא ניסתי את השרתים שלהם.
אבל לפי האתר שלהם הם נראים לי חברה רצינית,כנראה זה לא ככה.
מנהל ראשי
|
גילוי נאות: אין לי שום קשר לחברת oplag, מעולם לא התאכסנתי או קיבלתי מהם שירות כלשהוא.
ציטוט:
אתה בכלל יודע מה זה DDOS? ![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה זה DDOS ?
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
DDoS, הנה התקפות על השרת.
כגון, פיקוטים, ICMP, HTTP FLOOD, SMURF, UDP. בקיצור, מה זה משנה אם הם יודעים, אין להם תשובה, וכן יש פיתרון לDDOS. www.chpass.net החברה הזאת לא יכולה ליפול עקב התקפה. איך? השקיעו קצת $.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל לשמוע... נראתה לי עד עכשיו חברה רצינית וחזקה, מוזר...
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
רוב החברות נותנות לך קנס עקב תעבורה מוגזמת אם הותקפת על ידי DDOS
אז אם אתה הותקפת, תגיד תודה שאתה לא צריך לשלם עוד כסף... |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אותי ספציפית לא התקיפו, אלא את silver.oplag.net שזה האב שלהם.
|
|
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
ממתי UDP וICMP אלו צורות של "התקפה"?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|