![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מהספקיות בחו"ל יש לי יותר שירות מISOC ב10 שנים הייתה לי בעיה מסויימת בגךובאט מייל אחת פתר לי את כל הבעיות ISOC אישית אני לא מזמין בישביל עצמי משם אבל הזמנתי לכמה אנשים ואני מחוייב לתת תמיכה להם לפי ההסכם אז יש דברים שלא תלויים בי אלא רק בהם תנסה להשיג אותם עד שהם עונים לוקחים שבועות והם גם עצלנים קצת הונאת הדומיינים ב100 ש"ח אם אתה הייתה פה או יודע על המקרה איך זה פעל אחד בשם טוביה רברוך זייף כ.א מזוייפים סתם כתב מיספרים ופרטים וזהו אז מה הקטע חברה נורמלית קודם תיקח כסף ואז תתן מוצר הם ישר אוטומטית פותחים את השם מתחם אחרי שבועיים שולחים שהכסף לא עבר ומבטלים את הדומיין אבל בכל מקרה משאירים אותו עד לחצי שנה סתם ככה אם הם היו בדוקים ואחראים והכל היו מגשים תביעה על הבנאדם ופשוט מכריחים אותו לקנות לכל אלו שקנה דומיין לשלם על זה ומשיחות אישיות עם הבנאדם אמר שהוא יכנס ויש לו בעיות כלום אין לו זה שהוא לא נכנס למסן זה בגלל שהוא החליף אותו! בפלא סתם מסנן אנשים וכו' אז ISOC התמיכה שלהם ממש גרועה אף לא קיימת כפי שכתוב בתקנון וכדי להשיג אותם צריך להתאמץ וכל זה תמורת 60$ ובפי 30 פחות 2$ אני מקבל תמיכה אחרי 5 שעות גג משליחת המייל |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יכול ליהיות שאתה צודק... |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שאני מנסה להגיד כאן..שההבדל הוא שאם קונים מחברה מחו"ל...או מישראל...קצת שונה.. תחשוב שמחייבים אותך סתם על הכרטיס..בחו"ל...למי תפנה? בישראל יש יותר אפשרויות..במקרים כאלה.. כי אם מישהו יחייב סתם על כרטיס כאן, אפשר לפנות ולטבוע..ויטפלו.. אני לא מבין.. וד"א..אני לא קניתי..אבל אני יודע על אחרים שקנו.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בין אחת שיש לה תחרות, לבין איגוד שאין לו, והוא לא מרגיש מחוייב למכור, כי אין לו רווחים. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קודם כל כבר ציינו שהם מונופול. וכרגע אני לקוח של ISOC ועד שהם עונים, באימייל לוקח להם 5 ימים במקרה הטוב מאוד, בטלפון עד שהם עונים אלוהים ישמור. בקיצור, צריך שISOC יהפכו לחברה כמו גודדי וכולם, ככה הם יכניסו עובדים ויתחילו לתפקד כמו שצריך. ואם הם לא יעשו את זה, אז חברה בת שלהם תעשה את זה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|