|
|
|
|
# 1 |
|
חבר חדש
|
אני לא מבין - עשיתי משהו לא חוקי? עשיתי משהו רע?
הייתי מבקש למחוק תגובות 15-18 מהאשכול כלא רלוונטיות. עריכה: לכל אחד שמרגיש את עצמו נפגע או רוצה לאומר לי כמה מילים "טובות" מוזמן לפנות אלי דרך הודעות פרטייות לקבלה הסברים. Last edited by IsraRus.co.il; 03-03-07 at 14:55.. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
הדבר הרע שעשית זה שכואב לך לראות אנשים שמרוויחים על חשבונך (זה לא ממש על חשבונך אתה כולה נכנס לקישור וזהו. זה לא עולה לך כלום!) צריך למגר מהר את התופעה המטופשת הזאת שאנשים חושבים שכאילו מרמים אותם בזה ששמים לינק אפליאט. אתה מקבל מידע איכותי? אתה מקבל כלים שימושיים? אז זה לא אמור לעניין אותך אם אחרי שתכנס לקישור מי שנתן את הקישור ירוויח או לא. תגיד תודה וזהו. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא רוצה ללחוץ. מה תעשה לי? תתחיל כמו עכשיו ל*ין לי תשכל למה זה לא עולה לי כלום? לא רוצה ללחוץ! אתה גם מוזמן בפעם הבאה שמישהו עוזר לך, ללכת לעבוד בשבילו בזמן החופשי שלך, לא עולה לך כלום! ושוב, אתה רוצה ללחוץ תלחץ... אני לא רוצה, אז עזוב אותי בשקט. |
|
|
|
|
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
הדוגמא שנתת היא לא טובה. אם אני אלך לעבוד בשבילו, אני אפסיד כסף כי זמן = כסף. אבל אם אני אלחץ ואכנס לאתר שגם ככה רציתי להכנס כדי לראות אז זה גם לא יעלה לי כסף וגם הוא ירוויח. בקיצור רואים שאין עם מי לדבר. אני מקווה שמשתמשים אחרים כן מבינים את התופעה וחושבים שצריך למגר אותה. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|