|
|
|
|
# 1 |
|
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אוקי נניח והיא כזאת נוחה.
באיזה מחיר אתם מוכנים לשלם על אותה נוחות? בעבר אנשים לא היו מוכנים לארח פורמי DC בפורמט cgi perl בגלל העומס אבל מניסיון אישי (אין לי מדד לבדוק את זה) אני מאמין ש-vbulletin בהתאם לכמות מחוברים גדולה, בעצם - ענקית הרבה יותר כבדה לשרת. כשאתם מרימים אתר גדול שיש לו פוטנציאל לגדול ולצמוח צריך לקחת בחשבון את הוצאות השרת ונכון להיום במצב הנוכחי שלי ושל השותף שלי לא מדובר בהוצאות של כמה מאות שקלים, או כמה אלפי שקלים, כבר עברנו את ההוצאות של העשרות אלפים. לא כל אחד יכול לעמוד בתקציבים מטורפים כאלה במיוחד שמדובר בחבר'ה צעירים.
|
# 2 | ||
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, עכשיו יוצא בPHPBB את אולי המערכת החינמית שהכי תתקרב לVB בזמן הקרוב, אולי היא יותר חסכונית במשאבים, תבדוק את זה....ואולי תמיר מVB לPHPBB 3. אבל אז שוב תעלה השאלה של אבטחה... ציטוט:
|
||
|
|
|
# 3 | |
|
|
ציטוט:
ארז יכול להחזיק מבחינה כלכלית כזה דבר ובאמת מהיום הראשון שאני מכיר אותו אני רק מפרגן לו על זה אבל באותה מידה של ההוצאות להחזיק כזאת מערכות היינו יכולים לעמוד על יותר הכנסות אם רק היינו חושבים בעבר בצורה הגיונית יותר לשמירה על משאבים. פתחתי את האשכול הזה מניסיון מר מבחינת משאבים, אולי ללמד אחרים שעדיין יכולים לעשות שינוי. לשנות מערכת פורומים כמו fxp למערכת אחרת (ועוד מערכת חינמית) זה סיפור מטורף שכנראה לא יצא לפועל במילניום הקרוב (:
|
|
# 4 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ושוב, אנחנו מדברים על זה שהתחליפים לא בהכרח טובים (מבחינת אבטחה ונוחות) ולקנות אחת יחודית ממתכנת זה לא עסק זול אם אתה פותח אתר שלא בטוח יצליח..לא תמיד כדאי לקחת את הסיכון.. בקיצור, כל אחד יעשה את הבחירה שלו ..בקשר לשותף שלך..לדעתי זאת משימה זדונית של מפתחי VB...הם מהפנטים את הלקוחות בשביל שהם לא יוכלו להתנתק מהמערכת... |
|
|
|
|
# 5 | |
|
|
ציטוט:
ברגע שיצרת תבנית שעובדת, מבחינת עיצוב, נוחות ומשתמשים לא מבצעים כזה שינוי דרסטי של מעבר למערכת אחרת בכזה בום (כמובן שאי אפשר לעבוד על שתי מערכות שונות בו זמנית). עדיין לא דיברתי עם ארז על העתיד של FXP אבל יש לי כמה רעיונות להציע לו אבל כל זה קשור להתפתחות עתידנית מאוד (שנתיים שלוש) שתכלול בין היתר מערכת אישית. נכון לעכשיו ולזמן הקרוב / רחוק FXP לא תשנה תבנית או מערכת ותשאר באותה נוסחה מצליחה שעובדת היום (:
|
|
# 6 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
"אם זה לא שבור, אל תתקן" ....בהצלחה בעוד כמה שנים ![]() הכל אפשרי, לא משנה איזה גודל המסד, הגודל רק מקשה על התהליך ומאריך אותו. |
|
|
|
|
# 7 | ||
|
|
ציטוט:
שמע בעיקרון יש משהו במה ש-roy אומר. הגודל מקשה על התהליך, מאריך אותו ודורש מחשב מטורף להמיר מסדים בגדלים כאלה. אני לא חושב שהשרת הנוכחי שלנו (Dual Xeon 3.0) יעמוד בעומס של המרת מסד, הוא בקושי עומד בעומס המשתמשים [ספוילר - שרת חדש נכנס ממש בימים אלה לסמייל, שרת מטורף שיריץ את FXP בצורה שותפת ומהירה P;]. ציטוט:
העומס שכזאת מערכת יוצרת מטורף, שרת שאמור להחזיק אתה עם X כמות מחוברים יחזיק X:2 כמות מחוברים על מערכת vBulletin וזה נתונים ידועים.
|
|
# 8 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובנוגע לארז הוא אכן די מאוהב במערכת אבל אני בספק עם לפני כמה שנים הוא לא היה מחליף לVB והיה נשאר ב IBP (אם ככה רושמים) אם הפורום היה מצליח באותה מידה |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|