|
![]() |
# 1 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
האמת יש משהו במה שאתה כותב ![]() Last edited by IsraKal.co.il; 15-03-07 at 09:56.. |
||
![]() |
# 2 |
חבר על
|
כל הכבוד! אתר ושם ממש מדהימים!
ח"ח על הייחודיות! שיהיה בהצלחה טל וודים ![]() מנסיון סופר אישי, מומלץ מאוד לעבוד איתם! שיהיה בהצלחה!
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
אם אני זוכר נכון,
אתה ביקשת תגובות בפתיחת הנושא, תגובות זה אומר תגובות חיוביות יותר וחיוביות פחות.. ![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אפשר לאחל בהצלחה ואפשר מצד שני להגיד מה שאתה חושב על העיצוב, שם העסק וכדומה אבל להיכנס לו לכיס "למה אתה שם את השרת ב X" מזה מעניין? כל עוד הלקוחות מרוצים מה אכפת לו
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ניחא לכתוב שהשרתים בחו"ל..אבל לכתוב כי זה יותר מהיר (מאשר בארץ) והציוד שם יותר טוב? come on.. ![]() הוא הכניס לעצמו את היד לכיס. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין בעיה. אין לנו טיפת כעס על הביקורת שלך בנושא, אבל לא נרצה להתווכח כאן בפורום - לא לכבודנו. הסבר קצר בקשר לכוונתנו ב"מהירות": אני חושב שתוכל להסכים איתי שבארה"ב הטכנולוגיה המתקדמת יותר זמינה מאשר בישראל, וכמובן שזולה יותר מאשר בישראל. אנו מדברים על היחס בין העלות למהירות, ואם נשווה את ארה"ב לישראל, נוכל לקבל שרת איכותי יותר ומהיר יותר באותו הסכום. לכן, אנו בחרנו בקניית שרת מחו"ל. בכל אופן, זאת החלטתנו נכון לעכשיו, ואם נראה שיש בה טעות נשנה אותה. לדעתי היחס בין האיכות ולבין העלות (ולכן המחירים שלנו יחסית נמוכים) משתלם הן לנו והן ללקוחות. עוד הבהרה קטנה בקשר למהירות: אנו התכוונו למהירות השרת (מבחינת חומרה) שאחראית על מהירות ביצוע הסקריפטים והרצת אפלקציות על השרת, ולא על מהירות ההורדה. ושוב, אני מתנצל על חוסר ההבנה ומבקש להפסיק את הוויכוח עכשיו, זוהי דעתנו ואנחנו לא קובעים כאן עובדות. אם אתה חולק על דעתנו, עשה זאת בהודעה פרטית בבקשה - אין קשר לנושא המקורי. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בנוגע ל"האמת יש משהו במה שאתה כותב" זה אולי בגלל הגישה שלך מקודם. אבל עזוב,"נחליק" את זה,אני כלל לא מחפש לריב ![]() |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|