![]() |
# 31 |
חבר מתקדם
|
שהיה בהצלחה אם האתר
|
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
נחמד שיהיה בהצלחה....
ד"א.... ראיתי שאתה משווק את האתר ברשימת תפוצה שבנית לעצמך... [אתה או אחד השותפים שלך] לידיעתכם... הבנאדם לוקח אימיילים מהנושאים כאן בהוסטס ומכניס לרשימת תפוצה שלו.... חח אם באמת היית חסר חיים ואשכרה ניכנסת לנושאים ולקחת אימיילים לרשימות תפוצה.... כניראה שאתה באמת משועמם... [אחרת איך הגיע האימייל שלי לרשימות שלכם....]
בברכה, אלעד. אינדקס אתרים ישראלי שימושי, פרסום באינטרנט | סטטוסים מצחיקים לפייסבוק בעלי אתרים? היכנסו והתחילו להרויח כסף. סיגריה אלקטרונית - כל הכיף שבעישון, ללא ריח ונזקים! Last edited by elad-o; 21-05-07 at 13:51.. |
![]() |
# 33 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ודבר שני אני לא שלחתי את האימילים זה שותף. |
|
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט הדברים הקטנים האלה מראים על הרמה של המנהלים של האתר... מכניסים אנשים לרשימות תפוצה בלי אישורם ורצונם.... ---------------------------------------------- ד"א... "בא לי, שבא לי, כמה שבא לי." * דגש קטן על הא' SALAMAT!
בברכה, אלעד. אינדקס אתרים ישראלי שימושי, פרסום באינטרנט | סטטוסים מצחיקים לפייסבוק בעלי אתרים? היכנסו והתחילו להרויח כסף. סיגריה אלקטרונית - כל הכיף שבעישון, ללא ריח ונזקים! Last edited by elad-o; 21-05-07 at 14:13.. |
|
![]() |
# 35 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כניראה שלחתי לך פעם הודעה ולכן אתה נימצא שמה ברשימת חברים אני לא מכיר אותך ודיברתי עם השותף הוא לא לקח אימילים של אנשים מהפורום. |
|
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
נחמד, דיי חרוש כל הקטע הזה כבר.
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב קראיתי את כל התגובות וחלק לקחתי וישמתי חלק לא...
אשמח אם תתנו תגובות בנוגע לעמוד http://goblin.co.il/index2.php ואם לדעתכם כדאי להשים אותו כעמוד ראשי? |
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
לא עובד
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 40 |
חבר בקהילה
|
יש הרבה פורטלים ברשת - אם אתה מחפש שהפורטל שלך יהיה מיוחד אתה צריך לייחד אותו.
חפש עיצוב יותר מושך. טבלאות פשוטות וחסרות צבע/אחידות כבר מזמן לא עושות את זה. חפש יותר תוכן לאתר מאשר כמה עדכוני חדשות ואינדקס אתרים. מקווה שעזרתי לך להבין מה חסר באתר. שלח הודעה פרטית אם אתה צריך עוד הסברים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|