![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
הזרקורים לא נראים מציאותיים בכלל..
נראים כמו יורקי אש כאלה.. לא יודע איך להסביר שפר אותם.
# 22 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
העבודה סך הכל נחמד מאוד
![]() אני חושב שתשנה פרופורציה של הלוגו יראה ההרבה יותר טוב מלבד זאת הצבעים מתים וחסרי חיים שיהיה בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אני דיי מבין ב c4d אז יש לי מספר הערות בונות
תראה, אני לא מומחה גדול בדפוס אבל לדעתי תהיה לך בעיה בדפוס של הלוגו. בנוסף יש מספר בעיות שהדגשתי לך בתמונה הבאה: ![]() אדום- בעיה בתלת מימד.. לא ממש גדולה אבל עדיין: הכוכב קצת שקוע בבמה.. צריך להרים אותו טיפה. ירוק- הבעיה העתידית בדפוס: האור על הרקע השקוף כביכול. הבמה עליה במנורות [?] מונחות נראית לי דיי סתמית ופשוטה ולא ממש קשורה ללוגו. בנוסף, התאורה הכללית יכולה לשפר מאוד את המראה הכללי של הלוגו הנתון כרגע... בסה"כ לוגו יפה מאוד. שיהיה בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
דביר, א. תודה
לגבי הכוכב שקוע בבמה בכוונה, אני אולי יעבוד על הבמה ויכניס תאורה כללית .. לגבי הדפוס אני יזיז את האור פנימה .. אבל יש גם פרומו עם אנימציה שיהיה על רקע אחר (כנראה נוף של עיר - הולוויד סטייל) הבעיה ה"אדומה" אתה מדבר על הפיקסול כי זה כרגע לא ב רזולוציה 300 , או שאתה מדבר על ה ambient occlusion ? תודה על ההערות כולם
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
ניראה ממש חובבני...
:\ אפילו אני יכול לעשו יותר טוב... \= ... וד"א .. הרוב הגדול של המיקצוענים לא עושים לודיים ב תוכנות #D.. הם מעדיפים לעשות את זה ב ImageReady או ב Photoshop ... האיכות יותר טובה.. והתוצאה מרשימה בהרבה הרבה יותר!! |
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הצבעים מאד אנמיים ולא מושכים בכלל. היה לך רעיון טוב פה אבל לא ביצעת אותו בצורה טובה. הזרקורים אולי יהיו יפים לאנימציה אבל ללוגו כסמל שאמור ליצג מישהו, זה לא נראה טוב. אם אתה רוצה לעשות משהו עם 3D תשקיע ביותר ריאליסטיות, תכניס טקסטורות ותשנה את המודלים. הלוגו שהכנת פשוט מת :\ ד"א, כמו שצוין פה כבר, זה לא ייצא טוב בהדפסה.
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
נחמד
הכוכב לא יצא טוב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|