![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
פה זה בטוח לא המקום למריבות אישיות כי אנחנו מנסים להפוך את פורום גרפיקה לפורום עם מקצועיות ורמה, ואי אפשר להגיע לזה עם מריבות קטנויות, אם יש לך בעיה ספציפית איתו תפנה לאחד הפקחים, מנהלים גבוההים
בהצלחה עם זה ![]() יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
חביב ביותר,לפי דעתי הוא ריק
![]() אבל בהצלחה . |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
חמוד!
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
פשוט מאוד,
ריקני , בקושי גרפיקה.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מי אתה? אני בכלל לא מכיר אותו, ועוד מריבה? לא יודע על מה הוא מדבר..
בכל זאת אני אומר את דעתי על העיצוב, מה שאני באמת חושב עליו. (ועוד פעם שרת זה לא ספק כוח+מיקרופון). בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 16 |
עסק רשום [?]
|
נחמד מאוד, הייתי אומר שהמבנה קצת מזכיר את אהמ www.dimohost.net/tik .
יש עוד על מה לעבוד, אני מקווה שאתה לא מתכוון שהרקע יהיה באמת בשחור . חסר גרפיקה , פרוטפילו צריך להיות מושקע ומקצועי . הכיוון הכללי בסדר , רק שיפורים לא יזיקו . בהצלחה .
# 17 |
חבר וותיק
|
אתר פשוט וקטן,לא מרשים בכלל.
הפורטפוליו שלך הוא אחד המקומות שאתה הכי צריך להשקיע בהם,כי פורטפוליו יפה=התרשמות.
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין אצלי טיפה של גרפיקה.. ואף אחד פה לא אמר מילה רעה על הפורטפוליו שלי. זה הכל עניין של להתחבר לאנשים אחרים, לא לפי הרצון שלך. www.Startzero.net אף אחד לא אמר לי על זה משהו רע. Filter - יש לך אחלה פורטפוליו אני אהבתי. שיהיה בהצלחה, אם תצטרך משהו עזרה וכאלה פרטים בחתימה..בכיף(: שחר
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אם זה מה שמשקף את הרמה הגראפית שלך, אז עדיף שלא תפתח פורטפוליו.
למה עבודה גראפית אין פה ביכלל, גם היא אמורה להיות מינימאליסטית. startzero, גם הפורטפוליו שלך לא משהו, פשוט לא התייחסת לתגובות ה"רעות" וביגלל זה נראה לך שהפורט' שלך משהו בסט. תעשה טובה, אל תגיב לי. בכ"מ, בהצלחה, נסה לעבוד על האתר שלך.
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תוסיף דפים ותעשה משו יחודי לך ...משו עם רעיון בהצלחה ושבת שלום גבר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|