|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל אופן ואני ומספר חברים שלי החלפנו את השימוש במחשב במחשב נייד למרות שיש לנו מספר מחשבים נייחים בבית..
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא מסתכל על רזולוציות מסך אלה מעצב לפי הגודל שאני חושב שהאתר צריך להיות . אבל בין לבין..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני תמיד מתאים את העיצוב לפי הרזולוציה הקטנה..אפילו שלא משתמשים בה הרבה
זאת דעתי לפחות אחוזים של מספר האנשים שמשתתמשים ב-800x600 בערך 10 אחוז אני חושב... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש אנשים שלא כל כך מבינים במחשבים ולא יודעים איך לשנות רזולוציה ולכן הם משתמשים עם הרזולוציה הרגילה שבאה אחרי התקנה וינדוס.. והיא 600*800.
לדעתי צריך להתחשב בהם... עריכה איזה שטויות מחשב נייד לא מגיע אפילו לחצי מהיכולות של מחשב נייח אז למה שאנשים יקנו אותו? במיחד גיימרים ואנשים שעובדים עם תוכנות כבדות (עריכת וידאו וכו').. אתה צודק שההתענינות בו גדלה בגלל שהוא שופר בהרבה.. והוא גם נייד שזה היתרון ענק אבל הוא לא יחליף את המחשב הנייח..
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 17-06-07 at 18:14.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
והוא לרוב WideScreen, יש לי מחשב נייד כבר חצי שנה והצלחתי לשחק בו כל משחק, החל מ-CS 1.6 ועד CSS ו-Infernal ועוד הרבה... ובגרפיקה מעולה.
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנשים לא יקנו נייד למשחקים, גלישה או בשביל אופיס. אנשים שקונים נייד הם אנשים שבאמת משתמשים בו וצריכים מחשב צמוד. וכמובן יש את המתלהים שיקנו רק כי אין להם על מה לבזבז, הם לא באמת צריכים אותו. בכל מקרה, מה-"סקר" הזה שערכת אי אפשר באמת להסיק את המסקנה שהניידים בעליה לעומת הנייחים.
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפורומים הקשורים הם בכלל לא מדגם מייצג. המשתמשים בפורומים כאלו הם לא בדיוק המשתמש הממוצע. זה כמו לשאול חובבי ספורט אם הם אוהבים משחקי כדור. צריך לראות את כל התמונה, לא רק חלק קטן ממנה.
# 10 |
חבר על
|
אישית כשאני בונה אתר הרוחב שלו נע בין 700-800 פיקסלים ככה שגם אם משתמשים ברזולוציה נמוכה זה לא משנה הרבה..
וזה מספיק רחב לרזולוציות יותר גבוהות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|