![]() |
# 41 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
Tomer: הוא אמר שהוא מת לעשות כושר, זה משפט של שמניםXDD Disc-F: אתה לא חייב לשחק כדורסל עם אנשים, אני כמעט תמיד הולך לשחק לבד ומכיר אנשים, ואז משחקים שלוש על שלוש חמש על חמש מה שיוצא.. איפה אתה גר?
![]() |
# 42 |
נשמה של הפורום
|
תנועת נוער, קבוצה שקשורה בספורט, טלוויזיה, חברים, קייטנה...זה חופש, פשוט תעשה כל דבר שיגרום לך לצאת מהבית...
|
![]() |
![]() |
# 43 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הייתי עד שנה שעברה ילד כמוך. כל היום מחשב, מחשב, מחשב. 3 חברים בדיוק.
היום, ילד רחוב. אמא שלי לא זוכרת איך אני נראה כבר, קם ב-12, מוריד הנפילים, יוצא ב1, חוזר ב9 בערב וממשיך לצאת או חוזר ב 1-2. מה עשיתי? קראתי לחברים שלי. |
![]() |
![]() |
# 44 |
משתמש - היכל התהילה
|
56 קילו?!
אני עכשיו בן 14 ואני שוקל 51! בגיל שלך שקלתי לא יותר מ30 לא כולל הכפכפים. אתה חייב לעשות כושר.. בקשר לבעיה שלך, מה אני יגיד לך, גם אני לפני שנה +- הרגשתי שאני מלא זמן מול המחשב. הפתרון -> אתה אוהב ספורט כלשהו? כדורגל? כדורסל? קח כדור ולך לשחק במגרש הקרוב לביתך אם יש שם ילדים תבוא תציע להם משחק אני בטוח שהם יסכימו :] ככה גם תצבור חברים אם אין אז תשחק לבד תתאמן תוריד טיפה מהמשקל. אני בטוח אחרי פעם אחת אתה כבר לא תרצה להיות במחשב הרבה זמן ותצא לשחק.. |
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר בקהילה
|
הפתרון הכי טוב והכי זמני שלך,
זה לך תלמד אומנות לחימה או לך לחוג טניס שדה \ שולחן |
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
בגיל שלך לא היה לי מחשב חחחחחח הנוער של היום:\
# 47 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע אחי אני גם מכור למחשב
אבל תיקח את עצמך בידיים בן אדם למרות שיש לי מלא חברים ובוא נגיד אני לא חנון ! אף אחד לא יגיד על עצמו שהוא מקובל אבל בוא נגיד בסביבה של "הקולים" אז תקשיב מה תעשה זה מה שאני עשיתי תרויד וירוס תתקין אותו תגיד לאבא שלך ותגיד לו שיביא אותו לתכנאי הכי זול שיש במיקרה הוא הכי גרוע וככה לא היה לך מחשב בערך שבוע וככה תימצא חברים תטייל הרי אתה לא תהיה רק בבית אתה חייב לצאת! מחשב = סמים! אתה מתמכר מהר כמוני =] |
![]() |
![]() |
# 48 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 49 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ועכשיו לעניין. תוריד תוכנה שמכבה את המחשב לאחר שעה מסויימת או לאחר מס' שעות שימוש מסויימת( לא חסר תוכנות כאלו ). תגדיר לעצמך שעות מחשב ואל תחרוג מיהם. השאר כבר תלוי רק בך ובכוח הרצון שלך, שום דבר אחר לא יעזור לך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|