![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[בקשה] שם של תוכנה לצורך יציאת פרומו
אהלן חברה,
אני בונה פורטל אינטרנט ענק ועשיתי מערכת טריילרים (פרומו לסרטים). עכשיו אני רוצה לעשות מן סרטון וידאו קצר של 5 שניות פרומו שלפני שיעלה הטריילר. איזה תוכנה טובה יש לצורך הכנת הדבר? תודה.
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קודם כל אני מציע לך לערוך את הכותרת לכותרת תקינה כי אם לא סתם ינעלו לך ותקבל אזהרה..
דבר שני אני לא מבין כל כך בתוכנות אבל אני יכול לבדוק לך ולהחזיר תשובה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון אי אפשר לערוך כותרות ולא שמתי לב לשגיאה... שום דבר לא נעשה בזדון
ואני אשמח אם תברר לי את השם של התוכנה.
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אוקי..
אז דבר ראשון מה אתה רוצה שיהיה בפרומו? חלקים מסרטים? כותרות? אפקטים? ישנם אין ספור תוכנות העושות כל מיני דברים ... אתה צריך קודם כל להגדיר בידיוק מה אתה צריך לעשות.... במידה והפרומו שלך ברובו כתוביות מיוחדות שמשולב בהם אפקטים הייתי מיעץ לך להשתמש בתוכנה avid fx שהיא בעצם נספח לתוכנה Avid Xpress ובתוכנה של Avid Xpress אתה יכול גם לערוך בצורה מקצועית ביותר גם קטעים מסרטים וכדומה. במידה ויש לך כל מיני אפקטים מסובכים יותר שאתה רוצה (אפקטים לא מובנים בתוכנה) אתה יכול לגשת לתוכנה after effects\אחרי האפקטים(שמה בעברית) שלה יש שלל אפקטים חלקם מובנים וחלקם אתה צריך לצור בעצמך... הנושא הזה של פרומוים הוא גדול מאוד וכדי שיצא לך משהו ממש ממש מקצועי ויפה אני ממליץ לך או ללמוד ממש טוב את התוכנות שהבאתי לך ובמיוחד את after effects שהיא בעצם תוכנה שבה משתמשים כמעט הכי הרבה בפרומויים... בהצלחה אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי.
# 7 |
הוסטסניון
|
אם אתה רוצה שיופיע סרטון קבוע ולא חלק מטריילר אחר או משהו אתה יכול להשתמש בקובץ ASX של נגן Windows Media Player שמאפשר הרצת סרטונים ברצף.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|