|
![]() |
# 1 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
MasterT, חמוד, תשמע...
אני רואה כבר הרבה מאוד...זמן את התגובות שלך...90% מהם זה "תלמדו OOP, OOP זה הכי חשוב.." בוא אני יגיד לך מה הכי הכי הכי חשוב בתיכנות אינטרנט...התוצר הוויזואלי... כשאתה מתכנת אתר...ללקוח שלך ממש לא אכפת אם זה OOP או לא...ללקוח שלך חשוב שהאתר שלו יראה טוב ויעשה את העבודה..איך הוא בנוי? ממש ממש לא אכפת לו. כשאתה "מוותר" על אופרה..אתה מוותר (לפי W3C) על 1.9% מ"אוכלוסיית" העולם (כמובן שבמרכאות..זה רק מי שיש לו אינטרנט)... עכשיו תגיד לי, הלקוחות שלך יודעים שכשאתה בונה להם אתר..אתה בעצם מוריד להם 1.9% לקוחות פוטנציאלים? אז בעצם, איך אתה יכול להגיד שלא חשוב להתאים לאופרה? כי זה "רק" 1.9%...תחפש סטטיסטיקה של מספר האנשים שיש להם חיבור אינטרנט היום בעולם...קח מזה 1.9%....יצא לך מספר ממש לא קטן... אני מקווה שתפנים את ההודעה הזאת, ומי יודע אולי אפילו תתחיל להתאים אתרים לכמה שיותר דפדפנים..ולא רק לאלה שנוח לך. |
![]() |
# 2 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() רק היית צריך לרשום גם על שהוא כל הזמן כותב ציטוט:
אופרה אולי שונה קצת באופן הגישה שלו לקוד אבל יש פתרון לכל דבר. אני כשאני חותך משהו כיום, כל כמה דקות אני מרענן את ה-IE6, IETAB, FF ו-Opera ואם משהו שונה באחד מהם אני מוצא פתרון שיתקן את הבעיות לכולם. MasterT, אני ממליץ לך לקחת כמה ימי חופשה וכשתחזור תחשוב טוב טוב טוב לפני שאתה מגיב להודעות בפורום תכנות. דרך אגב Maxthon, Avant ועוד כמה זה בעצם Internet Explorer בתחפושת. הם מבוססי המנוע שלו ועובדים לפיו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|