![]() |
# 11 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
מילה במילה של חנן מחוזקת על ידי
CEO at Foxfort Ltd
|
וואו S: אני בהלם עכשיו.
|
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה מתחיל להדאיג אותי. אז יש לי שאלה אליך. אני בן 15 ובלי עין רעה אני מכניס הרבה כסף מגוגל טפו טפו טפו טפו. אני חייב לדווח על זה? או שזה רק מגיל 18 ומעלה, שצריך לעשות את כל התיאום מס' וכו' וכו' וכו'..? |
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה לאל, צדיק בסדום.
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואין זה משנה בן כמה אתה, גם אם אתה בן חצי שנה ורק עכשיו יצאה לך שן, עצם העובדה שנכנס לך כסף אתה צריך לדווח עליו. שהממשלה תבוא אליך ותשאל מאיפה הדירה אני בטוח שאם תגיד להם "זה כסף שעשיתי בגיל 15" זה ממש לא יעניין אותם... בקיצור, כן, אתה צריך לדווח על כל אג' שנכנסת אליך לא משנה בן כמה או מה המוצא ואיפה אתה מתגורר כרגע.
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה, עזרת לי מאוד חנן
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ככה להבהיר כמה דברים את הקבלות לא צריך לשמור כל החיים (רצוי) מבחינת החוק חובה עלייך לשמור 7 שנים מבחינת חובת ההוכחה חלה על מס הכנסה חייב להוכיח שהכנסתם "כסף שחור" בשביל 0-2000 שקל בשנה ואני מאמין שיותר מזה אף אחד לא ישאל שאלות במיוחד כאלה שאין להם עסק כשיש לך עסק זה כבר משהו אחר בקיצור שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה המלצה שלי עסקים רשומים בחוק גם על אגורה תוציאו קבלה ואנשים פרטיים שיקול דעת שלכם ממולץ לדווח תמיד |
|
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם אני לא עסק רשום
ואני פחות מ-18 ואני מקבל את הכסף לבנק אני עדיין אמור להוציא חשבונית מס? |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
|