הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-03-08, 22:50   # 1
zili13
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

zili13 לא מחובר  

כלומר כל הקונספירצה על חברות ענק שקונים כל דומין שפוקע
ומליוני סינים קטנים שכל מה שהם עושים כל היום זה לבדוק אם דומינים פקעו ולקנות אותם
לא נכון?

אז יש לי סיכוי לקנות דומיין COM או NET שתאריך הפקיעה שלו הוא בימים הקרובים? (אם התאריך הוא לנגיד היום אז עוד כמה ימים מהיום בערך +- אני יוכל לקנות אותו?)

טוב גם לי היה הרגשה שרוב מה שDVI כתב זה חרטא אבל לך תדע תודה רבה לשניכם מכל מקרה
  Reply With Quote
ישן 05-03-08, 05:02   # 2
dvi
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

dvi לא מחובר  

Talking

טוב.

אגב מספיק לעשות חיפוש פשוט בגוגל כדי לראות שאני צודק. צריך רק לדעת אנגלית בשביל זה...

עובדה היא שכמעט לכל רשם דומיינים יש את אתר המכרזים שאיתו הוא עובד ושמקבל עדיפות על הדומיינים שלו שנופלים לפני כולם. לגודדי יש אפילו אתר מכרזים כזה משלו (כי הוא כהרגלו לא עובד עם גורמים חיצוניים...). מדובר בעובדה שכולם מכירים אותה בעולם הדומיינים כמו שהשמש זורחת בבוקר זאת עובדה.

לא קוראים לזה קונספירציה - קוראים לזה - תעשיה. תעשיה שמגלגלת מאות מיליוני דולרים כל שנה וכן יש אנשים שכל התמחותם זה להעריך שווי דומיינים לקנות ולמכור אותם. והרשמים פשוט ממקסמים את ההכנסות שלהם על ידי מתן תיעדוף לגורמים מסויימים לדומיינים שפוקעים. ואם זה לא מספיק אז יש תביעה ייצוגית נגד רשם דומיינים מכובד שמנע מאנשים שחיפשו במנוע חיפוש שלו דומיינים וטרם רשמו לרשום אותם אצל רשם אחר למרות שהם פנויים - לזה אכן היה קשה להאמין אפילו לי לכן הנה קישור

מי שרוצה לחיות בעולם של אשליות שאפשר לרשום דומיין PREMIUM אמיתי שפוקע בלי להשתתף במכרז ושהרשמים משחחרים דומיינים כך סתם חופשי ושהשמש זורחת דווקא בערב שימשיך לחלום - זכותו.

Last edited by dvi; 05-03-08 at 05:17.. סיבה: update
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום