![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אני מעדכן ברגעים אלה את האתר ואתם תקבלו תמונת מצב מלאה על כל ( או לפחות רוב ) המוצרים שיש.
נוספה כמות נכבדה של מוצרים, אני מציע לרענן את הדף כל חצי שעה בכדי לראות מוצרים חדשים שעולים. קישור לחנות Last edited by hellsdevil; 16-03-08 at 20:27.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
את האמת ? ניראה קומבינה..
זה לא ניראה רציני כל כך,אם אתה לא יכול לקבל תשלום בויזה ולהנפיק קבלות זה לא טוב. בכל אופן עשיתי בדיקה קטנה והנעל הכי יקרה שלOSIRIS שווה 200 שקל בחנות של החברה. זאת אומרת שיש זולות יותר שעולות משהו כמו 140 שקלים. אבל בסדר אתה עושה משלוח גדול זה גם משהו מגיע לך להרוויח,אבל תזהר שלא יתפסו אותך,עבירה ממש רצינית אם לא נותנים קבלות.. תשתף פעולה עם מישהו כאן בפורום שמתעסק עם זה אולי יוכלו לעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חסום
|
בני - מתי תבין שמס הכנסה הולכים לדגים השמנים ? אלה שמעלימים מיליונים ?
לא מעניין אותם מאיזה ילד משועמם שמוכר נעליים של OSIRIS , אז בבקשה תחזיר את הסרט לבלוקבאסטר . בנוגע למכירה עצמה - לא רציני הקטע של האספקה , לפי מה שהבנתי צריך לשלם לך ורק אז אתה מזמין ? אם הבנתי לא נכון , אני אשמח . כי אני לא מכיר אותך ואני ארצה לדעת שאני לא הולך "לתרום" 300 ש"ח מינימום ולא לראות נעליים ... יש לי דווקא אח של חבר שמתעניין במוצרים האלו , במיוחד בחגורות וזו הסיבה שאני שואל . בברכה , |
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דווקא הדגים השמנים פחות מעניינים את מס הכנסה. אבל מאד פשוט לעשות הצלבות ולראות במכס מי מביא יבוא מסחרי ואין לו תיק עוסק. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|