![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה חשובה אשמח לתשובות
יש לי אתר עם pr 4 וכ5 קישורים יוצאים כל השאר פנימיים
את האתר אני מקדם בצורה לא מקצועית אבל מגיע למקומות חיפוש יפים לרוב עמודים ראשונים במילים שאני מקדם פנה אליי מישהו בהצעה של 550 דולר ל20 קישורים שאני אוציא מהאתר לאתר 56 אלף דפים לפי site: בחיפוש בגוגל שאלתי היא כזאת : האם קישורים יוצאים פוגעים בקידום האתר בצורה ניכרת ? והאם המחיר שהציעו לי לקישורים הוא מחיר טוב ? מקווה לתשובות , יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
התשלום על הלינקים הוא לתקופת זמן קצובה או לכל הזמן?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
לכמה זמן הקישורים ישארו?
"האם קישורים יוצאים פוגעים בקידום האתר בצורה ניכרת ?" תלוי, יכול להיות שהם אתרים של "שכונה רעה", וגוגל עלול "להחרים" לך את האתר. כמו כן, אם גוגל יגלה את זה(ויש לו את השיטות שלו), אתה "תימחק" מגוגל לגמריי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
20 קישורים מהעמוד הראשי או מעמודים פנימיים?
# 5 |
חבר בקהילה
|
הקישורים הם לשנה
התשלום הוא 550 דולר לחודש הקישורים הם בעמוד הראשי וגם העמודים הפנימיים האתרים הם אתרים של חברות גדולות אז לא נראה לי שזה אתרים רעים השאלה שלי היא בעצם האם קישורים יוצאים פוגעים בקידום שלי בגוגל ? או באיכות האתר שלי |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
אתרים מ"שכונה רעה" לא נמדדים לפי גודל החברה שעומדת מאחוריהם, תחפש לראות באתר אם הוא מקודם בדרכים לא דרכים, למשל טקסט נסתר, קישורים רבים מאתרי ספאם וכו'.
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
מעט קישורים בעמוד (בכמות סבירה) לא ישפיעו לרעה. הרי בלי קישורים, מנוע החיפוש של גוגל בכלל לא היה פועל, אז הם לא "יענישו" אתרים על קישורים יוצאים.
יש מישהו שחושב אחרת? אבל כמובן בכמות סבירה בכל עמוד. נ.ב: תמורת 550$ לחודש, לא הייתי מתלבט כל כך הרבה. רק תבדוק שהם לא "שכונה רעה".
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האם זה יפגע ? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בוא נגיד שהפגיעה הקטנה שתהיה בהחלט שווה את הסכום הגדול
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
550$ לשנה? או לחודש?
אם לשנה , אל תלך על זה. עדיף לך למכור קישורים בצורה פרטית , תמורת 20 קישורים תוכל להשיג 80-100$ בחודש... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|