|
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
הם הושפעו במהלך כל התוכנית... כל אחד מההתנהגות של האחר..
נועם עשה מהלך חכם , כל המשחק הוא שיחק את הילד הטוב, בכל שלב מהמשחק ככה שפשוט חטא לא לתת לו לנצח לדעתי הוא בכלל לא כמו במציאות אין כאלה נשנשים אמיתיים.. לדעתי הבנאדם גאון וצריך להעריץ את האסטרטגיה שלו
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא נראה לי שהמהלך שהוא עשה נעשה מתוך האסטרטגיה שלו ( אני מקווה בישבילו שכן XD ). אני עדין בדעה שלי, דן מנצח - אם לא ? - גועל נפש. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
למי מגיע לנצח? למרינה. באמת לא שיקרה על אף אחד כל המשחק, לא תחמנה אף אחד, פשוט הייתה עם מי שצריך להיות (נעמה ודן). גם לנעמה מגיע לזכות...
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נעמה מעצבנת קצת פחות, אבל עדיין לא חסר לה. היא חושבה שאפשר להשיג הכל בעזרת הדמעות המזויפות שלה, חבל שהיא מערבת בכל עניין את הבן שלה. אני מתפלא שהיא לא שכחה ממנו, מי לעזעזל יעזוב תינוק בשביל תוכנית מטומטת? נעמה לא עשתה כלום חוץ מלהשתזף בשמש, לא זכתה בשום אתגר או פרס. דן ומרינה סחבו אותה על הגב לאורך כל המשחק, נעמה לא "ראויה" בכלל להיות השורדת האחרונה. אה, ואין מצב שמשה כזה אידיוט. פשוט אין אנשים אהבלים כאלה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
דן העיף את המתחרים שלו אחד אחד , מי שלא נראה לו עף. אם כבר דיברנו על הישרדות סין - המנצח שם היה בדיוק כמו דן , אותו דבר. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|