ציטוט:
נכתב במקור על ידי Panda
שום תמונה של עיצוב לא יכולה להשתוות להדגמה חיה שלו ברשת קודם כל.
ויש לי שאלה קטנה.. למה 95% מהעסקים הולכים לבנות את האתר שלהם אצל דפי זהב ולא אצל מעצבים פה? הרי המעצבים פה בדוגרי מעצבים הרבה יותר יפה ואם תסתכל על האתרים של דפי זהב ברוב המקרים הם מגעילים. ד"א בניית אתר בדפי זהב עולה פי 10 מעיצוב פה.
למה שבן אדם ישלם דווקא לך 2000 שקל ולא לדפי זהב? לך במילא אין לקוחות קודמים בגלל המחירים שלך.
אז תחשוב בהגיון.
עריכה:
"חברת מותג" = דפי זהב. ומוטזר שיש לה הרבה יותר לקוחות משהפורום הזה יצבור ב-10 שנים הקרובות.
|
אתה לא מבין כ"כ את העולם העסקי.
רוב האתרים שדפי זהב הם אתרים לחנויות פשוטות שהחליטו שרוציים ייצוג ברשת. אם אתה הדיוט שלא מכיר את האינטרנט, ברור שתלך לחברה גדולה שמציעה לך עסקת חבילה.
אם אתה קצת יותר רציני, אתה תחפש יותר ותמצא את האדם המתאים לעבודה. הכל שאלה של קשרים כאן, אם אתה ממתג את העצמך נכון אתה תוכל להגיע גם ללקוחות הקטנים האלו. בנוסף, אותם לקוחות לא יודעים בדיוק מה הם צריכים ולכן פונים לחברות כמו דפי זהב ומקבלות אתר ג'נרי.
עובדה היא שיזמי אינטרנט (קטנים ובינונים) יעדיפו ללכת על החברה היותר קטנה או על פרילנסר. כך דוגמא מפה, מישהו פה פעם קנה עיצוב מדפי זהב? לא נראה לי
ואם אני מוכר רק עיצוב, למה אתה צריך לראות את העיצוב חי ברשת? זאת כבר לא עבודה שלי אלא של האדם שיתכנת אותו. אם המתכנת יעשה עבודה טובה ייצא זהה 1 ל-1.