|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
Overselling זה לא מצב שאתה אומר "עכשיו הם לא משתמשים... אולי בהמשך נוסיף עוד". ב-Overselling אתה אומר "יש לי X משאבים ואני מציע Y משאבים למכירה. למה? לא נראה לי שהלקוחות ישתמשו יותר מ-X". אין תכנית על להוספת עוד משאבים וכו'. ברגע שאתה מוסיף עם הצורך עוד ועוד משאבים, זה לא Overselling ולא משפיע בכלל על הלקוחות.
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נו באמת. ואתה עוד אומר לי ללמוד עברית אין לך לוגיקה בגרוש. כל אחד יכול להוסיף עוד זיכרון. יכול להיות שזה יצור לך הפסדים אבל אין לזה קשר לזיכרון שבשימוש. בקלות הפרש להכנס להפסדים גם בלי שום OVERSELLING. התכניות שלך לא מעניינות אף אחד. מה שמשנה זה העבודות מכרת יותר שטח מאשר שאתה יכול לספק בפועל - OVERSELLING. חוץ מזה ברור שלחלק אין תוכניות להכניס עוד שרת. אבל כשהשרת שלהם מתמלא בלית ברירה הם מוסיפים שרת. אז מה זה משנה התכניות העיקר המציאות. מה שאתה מדבר אליו זה לא OVERSELLING אלא למלא-את-השרת-עד-אפס-מקום-עם-OVERSELLING-מטורף-ואז-כשהשרת-כבר-מלא-לזרוק-את-הלקוחות-ולברוח-עם-הכסף. בעצם אני לא יודע אם בעברית יש מילה אבל בשפות אחרות יש שם לפעולה כזאת (לא קשור להוסטינג, הרבה רמאים משתמשים בשיטה). והטענה האחרונה של מוטעת מי אמר שזה צריך להשפיע על הלקוחות? (חוץ מזה שת'אמת זה משפיע כי כשהשרת כבר מפוצץ זה מוריד מהמהירות....) |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |