|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
בקשר לרישום כסימן רשום.. אם אני לא טועה כאלו שפתחו אתר עם שם דומה לפני שרשמת את האתר שלך כסימן רשום לא יאלצו לסגור אותו\לשנות שם.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
חולק עליך ובענק, היו מלא אתרים שקראו לעצמם 'וינדוס' לפני שמיקרוסופט לקחו את שם המתחם הזה לידיים שלהם. בסופו של דבר הם הוציאו כמה אתרים וותיקים וגדולים מהשטח והבעלים של אותם שמות-המתחם החזירו את האתרים לידיהם של מיקרוסופט (אפילו אם הן דוגמא גדולה מדי עבור כולנו, זה קורה כלפי כל אחד אני מניח)
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואם כבר מדברים על זכויות יוצרים, אתה רוצה להגן על משהו שאתה בעצמך מפר את זכויות היוצרים שלו. בלתי אפשרי. זכויות יוצרים תקפים למשהו שאתה הוא בעל הקניין הרוחני לאותו נושא\אתר. Last edited by snirk; 23-08-08 at 18:19.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
-- עריכה: תודה על תיקון אי-ההבנה שהייתה כאן --
- אחסון אתרים בחינם ואמין - מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל. Last edited by Gmedia; 23-08-08 at 18:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מצטער אם הבנת אותי לא נכון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |