הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 30-08-08, 12:15   # 12
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
במצעדים זה נראה כאילו הם רוצים לעצבן והלהתנקם הדתיים ואת כל העולם על זה שכביכול הם לא מקבלים אותם.
אני לא לא נגד הומואים או משהו (אי אפשר להאשים אותם בזה הם נולדו ככה) אבל אם הם רוצים שיתמכו בהם, הם צריכים למצוא מקום אחר כך שהצעדה שלהם לא תפגע כל-כך באנשים אחרים. (בלי קשר לכך שאני חושב שהמצעד מביא למשהו חיובי, אלא אולי רק מקום הכרויות בשבילם והוא מיותר).
למרות שכבר מזמן ברור שהם לא מחפשים את התמיכה אלא את תשומת לב ואת השרוריות, כי כל האמירויות וכל השערויות זה היה צפוי שזה יקרה אם הם עושים מצעד בירושלים (אני לא מדבר בכללי על הומואים באופן כללי אלא על אלה הצועדים שם).
המשפט Its a FREE Country , מוכר לך ? או שמא אתה צריך תרגום ?
ההומואים מנצלים את העובדה שזו מדינה דמוקרטית , מדינה חופשית , בעלת חופש ביטוי הן בדיבור והן בפעולה .

זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לעשות הפגנות רועמות עם צמיגים בוערים ברחובות ירושלים .
זכותם לעשות מצעדים , כמו ש"זכותם" של הדתיים לחסום נתיבים באיילון , לשרוף צמיגים על אותם נתיבים , לחלק סרטים כתומים ולבכות "יהודי לא מגרש יהודי" ועל הדרך לפגוע בנתיבי תחבורה ציבוריים .

לעומת ההומואים , שעושים הכול בתיאום עם המשטרה וגורמי הביטחון השונים , שצועדים ומבטאים את עצמם , לא פוגעים באף אחד אבל בתמורה נדקרים , מקבלים מטח של אלימות שמתבטאת במכות קללות וכפי שכבר ציינתי - דקירות .

הומואים לא חוסמים נתיבים באיילון , הומואים לא דוקרים , הומואים לא מרביצים ולא מקללים ברחובות את הדתיים .

אין לי שום דבר נגד ההומואים , אבל איך שלא תהפוך - ההומואים יותר טובים מאותם דתיים שרק גורמים לנזקים למדינה , משביתים לנו את התחבורה הציבורית בשבת וסוגרים חנויות לציבור החילוני , כי להם יש רצונות משלהם ואנחנו צריכים לכבד אותם .

אז למה הם לא מכבדים אותנו ? למה הם לא יכולים להשאיר כמה חנויות פתוחות או לפחות לאפשר תחבורה ציבורית בשבת כדי שנוכל להתנייד בלי לשבור את הראש איך להגיע ממקום למקום עם רכב , שלא לדבר על עלויות דלק וזיהום אוויר מוגבר ?

אז מי הוא אותו גיי-דמק , שיעז בכלל לפצות פה על דבר שלא לו ?

אז כמו שכבר אמרתי - ITS A FREE COUNTRY , תנו לחיות בה ואל תתערבו בעניינים לא לכם , אל תדקרו , אל תרביצו , תחיו ותנו לחיות .

פשוט מעצבן אותי לראות אנשים כמו גיי-דמק(חח ,אהבתי) שדוחפים את האף לעניינים שלא להם , מתערבים בחופש הביטוי ומנסים לסתום לתנועות ואירגונים שקצת יותר משוחררים ממנו - את הפה .
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום