![]() |
# 31 |
אקס מנהל
|
KingSnake, רציתי להעיר לך על התגובות שלך.
א. אף אחד לא מפריע לך לאכול חזיר וליסוע בשבת יש חנויות שלמות שמוכרות את זה.. אתה מוזמן לבוא לפה לאשדוד ואני אראה לך באיזור שלי כמה חנויות שאתה רוצה, מה גם שבשבת יש פה מוניות שירות שנוסעות לאיפה שאתה רק רוצה. ב.אתה חושב שאתה יכול לחיות עם ערבים? אני שוב מזמין אותך לבוא לפה לאשדוד, אני מבטיח לך שלפחות אחרי הצפירה השניה שתשמע דעתך תשתנה. ספר מטופש? מאות מליוני אנשים מאמינים בספר הזה שאתה מכנה אותו מטופש, כן אפשר לחלוק עליו כמה הוא נכון או כמה הוא לא נכון, אבל מפה ועד מה שכתבת? ולאלה שנתנו ברירות: לא נכון, יש לו 3 ברירות ולא 2. 1. לחיות פה עם אמונה שהארץ היא שלנו. 2. לרדת לארץ אחרת. 3. לחיות פה באמונה שהארץ שייכת לא רק לנו. גם אני אישית לא אוהב את האופציה השלישית, אבל המציאות מכתיבה לנו אחרת. אגב, אם לא הצלחת להסביר לחברים שלך למה לא עלית לתורה, אבל הם עדין נשארו חברים שלך אז זה רק מוכיח שלמרות הערכים שהם חונכו אליהם, הם מוכנים לקבל גם את האחר. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות, מה זה משנה מתי יש לך חופש? ראשון או שבת ? ואם אתה רוצה לחגוג את החגים של המוסלמים ולקבל חופש, תגור במדינה מוסלמית (שם אין אפילו חופש דיבור). אתה נהנה מהמדינה ויורק לה בפרצוף, לא חשבתי שאתה כזה. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר מתקדם
|
King Snake כנראה אתה עדיין לא לומד אזרחות.. אבל אתה תלמד על סובלנות ועל הרוב.
ואם אתה לא מאמין אז לפחות אל תזלזל בערכים של האחרים.
# 34 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה שזכית באיזה תואר של איזה בלוגר מצטיין לא אומר שאתה יכול להוציא מהפה שלך מה שאתה רוצה. אתה ילד מה אתה מבין? שתגיע לגיל שצריך להתגייס פתאום תתחיל להבין איך הערבים הכלכך אהובים עליך דופקים אותך 3 שנים. ואם במקרה תהיה על אזרחי ואיכשהוא תגיע לעזה (כל כך מקווה שזה יקרה לך) תראה מה יקרה לך. אחרי יום בעזה אני בטוח שתשנה את הדעות שלך. בנתיים שתגדל תבין. ולעניננו. לדעתי אין מנוס מפתרון סופי לערבים (כמה שזה לא נשמע טוב) , לא משנה מה יהיו אבדות אי אפשר לחיות ככה! לא מספיק שהם חיים במדינה שלא שלהם הם גם תוקפים אותה? איפה נשמע דבר כזה? |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפני הקמת המדינה הארגונים כמו הלחי, האצל והיוצאים בהם היו גם "ארגוני טרור" במדיה מסויימת. שוב, אני לא מצדיק את הערבים אבל אל תהפכו אותנו לקדושים, כי אנחנו לו כאלה טובים כמו שלפעמים אנחנו חושבים. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר על
|
ציטוט:
ובקשר לאצ"ל ולח"י הם פשוט דרשו את שלהם- מדינת ישראל- מדינת היהודים!!! |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המטרה שלנו היא לא "ישראל בלי ערבים" (זאת כבר גזענות), אלא שהטרור ייפסק ונחייה בשלום ובנחת. |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
חבר'ה, כאחד שלומד 5 יחידות מזרחנות אני יכול להגיד לכם שירושלים קדושה לאסלאם כי לפי האמונה הנביא מוחמד הגיע למסגד אל אקצ'ה בירושלים במסע שלו לשמיים.
בקוראן לא כתוב לפגוע ביהודים אך כל פלג באסלאם מפרש את הקוראן בדרך שלו כך שהוא מוצא כביכול צידוקים לתפיסת עולם שלו. |
![]() |
![]() |
# 39 | |
חבר על
|
ציטוט:
ובקשר לנושא השני- אני לא כלכך יכול לרשום מה אני חושב פה בפומבי. |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר כמה (נוצרים/מוסלמים), הם ממש לא "פרימיטיבים", הם חכמים ואחלה אנשים (עוזרים הרבה כשצריך), הבעיה שכל דבר קטן שאתה עושה או שלא נראה להם הם ישר חושבים שזה בגלל שהם ערבים. בנוגע לאלה שאתה מדבר אליהם, אלה הטרוריסטים ותומכי הטרור, מה לעשות שהם דוברי ערבית (שוב, לא כל הערבים! אל תכליל אין לך מושג כמה זה משפיע ופוגע) הנאצים רצו להשמיד את היהודים (פגיעה בחפים מפשע) אנחנו רוצים להפסיק/להשמיד את הטרור (פגיעה בטרוריסטים, אין לנו כל כך מה לעשות שהטרוריסטים מתחבאים בין החפים מפשע, אין לנו גם הרבה ברירות אם אנחנו רוצים שזה ייפסק, תזכור שאנחנו מנסים ואמורים לפגוע כמה שפחות בחפים מפשע!) בוא נגיד ככה, יש ערבים שמספיק להם מה שיש להם עכשיו, והם רוצים רק לחיות בשקט, ואתה בא ומכליל אותם בקבוצה של אנשים ש"צריכים למות"? באיזה זכות? אתה רוצה שיכבדו אותך? תכבד אחרים קודם הזכות הראשונה של כל אדם היא הזכות לחיות, יש אנשים שאומרים שהזכות הזאת תקפה עד שאותו אדם הורס חיים של אחר אתה צריך להבין את הדברים האלה ולהסתכל על כל הפרטים גם הקטנים לפני שאתה קובע דברים (שזה יהיה לך משפט לחיים בכל נושא.. לא רק בנושא הזה) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|