|
![]() |
# 1 |
Winner
|
למרות שאמרת שאתה לא מביע שום דעה פוליטית, הסיפור שלך מלא בדעות פוליטיות.
דעות פוליטיות שבעד הערבים, ואתה מצדיק שם את הערבים במעשים שלהם.. תעבור לגור בישובי הדרום ליום אחד ותכתוב את הסיפור שוב.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואגב, מי אלו אותם ערבים שאני מצדיק? האם כל אותם "ערבים" שבפיך הם רוצחים מסוכנים? |
|
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אף אחד לא רוצה לפגוע בתושבים וצה"ל עושה הכל כדי לא לפגוע בהם (תראה לי עוד מדינה בעולם שבאמצע מלחמה עושה הפסקות הומניטריות של 3 שעות ושולחת קרוזים לתושבי המקום שבו הם הולכים להפציץ), אגב אתה יודע שכשמתחילים להזרים משאיות לעזה החמאס משתלט עליהן ואז מוכר את המזון לתושבים? מקומם אותי שרק מתי שיש פעולה של צה"ל רק אז פתאום כל העולם נזכר שיש להם בעיות הומניטריות, איפה הם היו כשלא הייתה הלחימה? כל הזמן יש שם בעיות הומניטיריות מה גם שמצרים סוגרים להם את החמצן ולא נותנים להם להכנס (הם אמורים להיות אחים, לא?). אם תשים לב, אף אחד לא באמת רוצה לקחת אחריות על עזה, כי מי שחי שם בעיקר אלה חיות טרף בלי עבודה והשכלה שכל מה שיש להם במוח זה לרצוח (ראה דוגמא בפסקה הקודמת על מצריים). ורק על מנת להוכיח לך שאני צודק, אבקש ממך להיזכר מי בחר בחמאס ברוב קולות בבחירות דמוקרטיות. לא ענית לי על ההודעה הקודמת, אני מקווה שעל זאת אתה כן תוכל לענות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|