|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
חוק ההתחברות גרם למשבר טוטאלי מבחינת ההישג של הוסטס בכלל,
הפורום נפתח במטרה לשווק את עצמך, אבל ואבל גדול מי שמשווק את עצמו כאן מפסיד. למשל דניאל.... או אלון.... לא רשום לכם עסק מתחת לתת כותרת. אין מישהו שמפקח על זה, אף אחד לא יכול להגיד לך משהו... למה ? כי אתה הבעלים. ככה העניין רץ פה, יש מישהו שמכתיב חוקים. זה החוק היחידי שאני מתנגד פרט לצנזורה שאני לא אתייחס לזה. הקפצות חוק טבעי וקיים בכל פורום כנ"ל אזהרות.
|
# 2 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אם יש לך מחשבה כלשהיא שאני, אלון, או כל אחד מהמנהלים האחרים כאן "מנצל את כוחו לרעה" - אל תחשוב פעמיים, תעזוב. אני יודע שאני באופן אישי, כשלא נוח לי במקום מסויים.. אני לא נשאר בו. אבל אם אתה בוחר להשאר כאן, אני דורש שבמידה ואתה מעלה השערה מגוכחת כזו- גבה את דבריך, אחרת אני אדאג שלא תשאר פה. אגב- מנסיון, אותם הגופים שטוענים ל"קיפוח", הם הגופים שלא עומדים בחוקים ובתנאי הקבלה. |
|
|
|
|
# 3 |
|
חבר מתקדם
|
סליחה שאני מגיב בנושא הזה...
האמת שלי זה לא כ"כ מפריע חוק החברות. אבל רציתי להתייחס למה שאמרו כאן,אמרו בצד אחד שרוצים שהפורום יתמוך בחוקי המדינה בכך שרק עסקים רשומים יוכלו להציע את עצמם נכון? אז השאלה הגדולה שלי היא למה בפורום מסחר שהוא לא הוסטינג (ואם תשאלו אותי הוא כבר ניהיה הרבה יותר גדול ופעיל מפורומים של האיחסונים וכל מה ששייך להוסטינג) איך שם אין את חוק החברות... אם תשאלו אותי ואני גם רואה את זה שם מציעים עוד יותר דברים למכירה וכן בכמויות... אז למה שם בעצם לא להכניס את חוק החברות גם כן? שאני מסתכל על זה מהצד זה נראה לי ממש טיפשי,כי שוב בתכל'ס שם מתבצע הרבה יותר המסחר... (הלא חוקי אגב...). |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|