הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 23-05-09, 10:59   # 7
ben3891
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

ben3891 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bar33 צפה בהודעה
סליחה ? אני לא יודע מי אתה אבל עדיין אתייחס להודעה שלך.
קודם כל , אני ציינתי שהמערכת תורגמה והיא חינמית , חבל שאתה לא קורא.
theborer נסגר , הרעיון באמת היה שלו אך עד כמה שידוע לי האתר שלו לא היה רשום כפטנט , והוא עצמו השתמש במערכת חינמית , אז כל הכבוד לו על הרעיון , אבל גם לי מותר לפתוח אתר כזה.
השותף שלך נתן לי לעזור לו באיזה שגיאה ? מי זה השותף הזה שלך בדיוק ? ואם אני לא יודע לתכנת בPHP כפי שציינת , הכיצד אני אמור לעזור לו ?
אין לי מושג מי אתם ו/או מה אתם רוצים בכלל , המערכת היא מערכת חינמית וכמו שאתה הורדת אותה , גם לי מותר להוריד ולתרגם אותה.
האפשרויות שציינת שקיימות במערכת שלך , הם אפשרויות שהוספת למערכת שלך , זה כמו שאני אוריד את מערכת הפורומים IPB , אתכנת אותה ואכתוב מודים ואז אצא בהצהרות - "שאר הפורומים מעתיקנים/רמאים/גנבים כי אין להם את X Y Z שיש לי" - זה בדיוק מה שעשית.
הרסתי את המשחק ונתתי ל"מקורבי" עדיפות ? אני מצטער להגיד לך , אני לא שואל אותך איך לנהל את המשחק שלי , ולמען האמת כל המשתמשים הגיעו לדרגות שלהם ביושר! והוחכה לכך שיש אצלי מחוברים וכניסות בשפע , לעומת האתר שלך.
ציינת שיש לי תקלות באתר (sql injection) והם הסיבה למכירה , אז תרשה לי לאכזב אותך , אם תמצא תקלה אחת תקבל את כל האתר בחינם!
אני מניח , שאם אכן היה sql injection כבר ההית מנסה לנצל אותו ולהרוס את האתר , הרי כבר עכשיו אתה חופר תחתי ומספר סיפורים.
אתה מדבר על מתכנתים ולא ? עכשיו שמתי לב שהקוד אימות שיש לך במערכת הוא קוד אימות חינמי , אז מי מאיתנו מתכנת ?
בקיצור , אין לי מושג מי אתה ומי השותף שלך או מה אתה רוצה , אם תרצה אני אוכל לתת לך בפרטי קישור להורדת המערכת באנגלית , משם הורדתי אותה.
על פי הטענות שלך , אולי גם theborer גנב לך את המערכת?
בכל אופן , אנשים מכירים אותי ויודעים שאני אדם ישר , אני לא יודע מי אתה או מה אתה , אבל כדאי מאוד שתרד מהגל שאתה עולה עליו ומהר.
אל תיתמם עכשיו, זה התרגום שלי שROY-013 הביא לך את הסיסמא והורדת אותה, הוא הודה בזה וככה גם עוד אחד מהחברים שלכם (לא אנקוב בשמו כי הוא ביקש - ואני לא רוצה לסכסך), אתה ידעת שאתה מוריד קבצים שמישהו עבד עליהם שעות..
והקוד אבטחה חינמי - מה הבעיה פה? זה היה חופשי לשימוש, והייתי צריך את זה במיידי אחרי שעשו לי הצפה..

ואתה זה שהמערכת שלו לא מפסיקה לקרוס מהצפות SQL - מי מתכנת פה עכשיו

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום