![]() |
# 1 | |
חסום
|
באקסל אין אלוכוהול?
באקסל אין אלכוהול?
נכון, באקסל(XL,REDBULL וכו') אין אלכוהול. אבל יש בתוכו משהו הרבה יותר גרוע וזה קפאין. ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מצמרר.
לפי מה שהבנתי יש בסביבות ה4 - 5 כוסות קפה שחור בXL. אבל העניין שהנער לא ישן שלושה ימים ושתה 13 פחיות. פחית XL פה ושם עם שינה, לא נראה לי שתתן את אותו אפקט. (לא שאני אומר שזה בריא...)
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא ממש, אלכוהול יותר גרוע. שמעת פעם על הרעלת אלכוהול? הכל בכמויות גדולות מזיק.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
+ אני לא מאמין שמישהו ישתה 13 פחיות של וודקה (שכל פחית בערך 250 מ"ל). Last edited by Deadly Mushroom; 20-06-09 at 23:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() הכל בכמויות גדולות מזיק וזה לא אומר שחייבים להפסיק עם זה גם הרעלת מים יש דבר כזה והרעלת אלכוהול לא כזה ביג דיל מנקים את הקיבה או משהו וזה עובר תוך יום לידידה שלי היה
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אסור לאכול כל דבר, לא משנה מה בכמויות.
צריך לדעת לגוון במזון. 3 ימים ללא שינה, של מה היה המבחן? אני לא חושב שהמוות הוא רק בגלל הXL, הוא גם בגלל השינה. אחרי תקופת זמן (לא זוכר בידיוק) הגוף פשוט מת כי הבן אדם לא ישן, היה על זה תחקיר בערוץ 8 והXL רק עזר לו לקרוס. מקרה מצער, אני חושב שצריך לבדוק את המורה ואת האוניברסיטה שבה למד, יכול להיות שהמורה הלחיץ אותם יותר מידי. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא ישנתי 3 לילות ברציפות לפני כמה חודשים ולהוסיף לזה לא ישבתי ולמדתי די חגגתי...
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
זה שהילד חנון וטיפש זה לא אומר שXL אשמים
XL משקה מרענן והרבה חיילים קונים לשמירה מה שכן זה לא באמת עוזר .. הידעת כי קפאין לא מעורר ? רק נותן תחושה של ....? הידעת כי אלכוהול לא מחמם ? רק נותן תחושה של ... ? כמו שאמרתי קפאין לא באמת מעורר זה כבר בדקו ואלכוהול לא באמת מחמם זה רק נותן תחושה כי שזה יורד בבטן זה שורף ונותן למוח תחושה .... כמו כן אני הצלחתי להחזיק מעמד במשך 3 לילות רצוף בלי לישון (גם לא ביום) בלילה הראשון זה קל אבל בבוקר ניהיה קשה ואחר הצהריים אתה כבר מתרגל ... הידעת כי השינה הדרושה היא כבין 5 -7 שעות ? מאחר ובזמן זה הגוף מאחה את השרירים ואת העצמות :O דיסקברי וNG זה ענק LOL איזה מזל שיש לי YES בחדר בבסיס חחחחחחחחחחחח(קרבי :O ) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הסמים הכי מסוכנים הם דווקא החוקיים .
אלכוהול וקופיאין הורגים בשנה יותר אנשים מסמים אחרים . אלכוהול גורם לתאונות , לקטטות (אפקט האגרסיביות) וקופיאין גורם להתקפי לב , לחץ דם גבוהה , שבץ ועוד .
# 10 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
תכלס הגוף לא מחומם אבל יש לך הרגשה שחם יותר ציטוט:
![]() אולי חשבתה שבגלל שהדברים האלו כן חוקיים יש בהם שימוש רחב יותר ויש יותר סיכויים שאנשים ימותוXD לא חסר מפגרים בעולם כאילו אני יכול לחשוב על כל כך הרבה מקרים למות מאלכוהול שתכלס נובעים מטימטום שכלי מוחלט ומה לעזאזל הביעה בקפיאין?! אני מכיר אנשים שלועדים קפה וחיי דיי בסדר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|