![]() |
# 1 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | פורום TRP כולל עיצוב ותכנות. פרטים בפנים
אני הבעלים של הפורום TRP , אני מעוניין למכור את הפורום.
אז מה אני מקבל? 1.עיצוב 2.תכנות 3.הדומיין TRP.co.il (עם ותק של שנתיים, PR1 מקודם מאוד בגוגל עם המון המון באקלינקס). תוקף הדומיין עד ליולי 2011. 4. הפורום כרגע מרוויח כ 15 דולר לחודש , בנוסף לעוד כ 100 ש"ח שמתקבלים בעקבות מכירת קישורים מהפורום. 5.לפורום יש מערכת VB חוקית עם רישיון שנקנה לפני כחצי שנה. תומכת בכל הגירסה של 4.X. 6.המסד מגיע עם נושאים: 4,191, הודעות: 11,948, משתמשים: 872. -יש אפשרות לקנות את הפורום עם או בלי הרישיון. המחיר: 900 ללא הרישיון , 1600 כולל הרישיון (עלות הרישיון היא 800 שקלים). לא גמיש במחיר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
סיבת מכירה?
# 6 |
חבר מתקדם
|
כמה כניסות יש לפורום?
משחקים ברשת - אתר משחקים,משחקי מחשב להורדה,תוכנות להורדה,משחקים לפלאפון וכו' האתר מחפש החלפת קישורים ובנוסף ומציע פרסום בתשלום. Last edited by DownMe; 06-12-10 at 15:04.. סיבה: נערך |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זאת בדיוק הסיבה למה האתר לא שווה 900 ש"ח אם אתה לא הצלחת אז למה שמישהו אחר יצליח? אם הוא ישקיע בו מלא מלא כסף רק?! אם באיזה שלב תהיה מוכן להתגמש(משמעותית) במחיר, דבר איתי.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תשמע,הפורום לא שווה 900 שקל.
העיצוב האמת לא משהו,מס' הכניסות קטן מ-100 ,צריך להשקיע הרבה כסף כדי שהוא יצליח. בקיצור להערכתי יותר משתלם בכסף הזה לפתוח פורום חדש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|