|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב חדש >> הוסט בניסיון לגיוון המבנה
אני כל פעם מגוון כמו שאתם רואים אז ככה אתם רואים עיצוב שהרגע סיימתי =]...
מגיע לי תגובות לא? העיצוב מועמד למכירה במחיר מוזל של 150-200 ש"ח PSD. הצעות ל bhrprhsni@hotmail.com 259481271 NirosMail@gmail.com http://img282.imageshack.us/img282/4162/hostand0ez.jpg ![]() לא להעתיק ולקחת השראות! אסור! =] אוהב אותכם =]]]]]], ניר :qqb003:
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאיפה כל הרעיונות האלה ניר? חחח חתיכת מקורי שכמותך!
הכל יצא נחמד חוץ מהלוגו שבהתחלה חשבתי שזאת גרב שהצמיחה רגליים:qqb006: |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
פשש עיצוב בסט אהבתי נוראאא בהצלחה אחי!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מעולה ניר...
אהבתי!!! ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אמרתי לך ! יפה מאוד!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תגובתי ניר,
1. לוגו - אתה חייב לעבוד על לוגו שתחשוב שמייצג אותך, אתה היית רוצה להציג חברת אכסון עם סמל של איש ללא ידיים או שזה מופע גרביים אני כבר לא יודע ![]() 2. מבנה מאד ילדותי ולא מתאים ל"עסק" כן יש פה גם כמה עסקים בהוסטס, כל העיקולים והכותרות מאד לא מתאים, מבנה של חברת אכסון צריך להיות באנלי ועסקי ומשעמם, ולא חיי ונושום עם צבעים "צעירים" כי אז אתה כבר יודע מי יהיה הלקוחות שלך ![]() 3. תפריט מאטד לא טוב, האיקונים אני צריך משקפים כדי לראות, פונט לא מתאים והוא בכלל על מצב של none ולא crisp, כלומר אפשר לעשות את הטקסט בhtml וזה לא טוב, זה אמור להיות תמונה למה לעשות את זה כטקסט? 4. הכותרות "ברוכים הבאים" "על שירותונו" נראה כאילו אמרת יאלה נגמור עם זה כבר, ממש לא מתאים וממש עבודה חובבנית על הכותרות האלה... 5. בגלל שהצבעים חלשים לפעמים "נאבד" טקסט, קשה לקלוט את הכל באתר, תעבוד על זה ![]() 6. יכולת להשקיע יותר בחלק התחתון, אל תשכח שהחלק הזה הוא חלק חשוב מאד לחברה ובמיוחד במיוחד לך! לדעתי נחמד אבל יש עוד הרבה עבודה, שילוב צבעים טוב, קצת יותר עבודה ויהיה יותר טוב. מצטער אם פגעתי/הרסתי/ניסרתי/קטלתי אותך, הכל מרצון לעזור ![]() וכל שאר הגולשים בפורום זה, לא כל אחד מגיע לו תגובה שכזו... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
יפה מאוד ! ! תגיד איך אתה עושה את הפס הזה למעלה ??
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חחח יפה אהבתי!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי קהילה