ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100
|
שום הנחה לא שגויה בלי הוכחה, וברגע שמדברים על גוגל אי אפשר להביא הוכחה. בטח כשאתה כותב תגובה בלי שום הסבר.
מה שגם שעד כמה שנושא קידום ושיווק אתרים נוגע לי, אני לא אקרא מאמר שרק מה-Abstract שלו נראה כי הוא
לא רלוונטי לנושא השיחה. מאיפה הגעת אליו? למה אתה חושב שהוא רלוונטי? מדוע אתה סבור שהוא בשימוש אצל גוגל? מדוע אתה חושב שהוא עדכני היום?
במקום לזרוק הערות לא רלוונטיות עדיף לתת טיעונים מבוססים שיכולים באמת להעשיר את השיחה ולעזור לפותח הנושא.
ובחזרה לנושא:
ציטוט:
הרי גוגל עובד על סטטיסטיקה בסופו של דבר.
אם פתאום כמות גדולה מהחיפושים (בצורה יחסית) תחפש ביטוי שהוא חשב שהוא לא נכון, הגיוני לחשוב שהביטוי יגיע לשקלול מחדש כלשהו.
המטרה הראשונה שלי היא לא שגוגל יציע אפשרות לחפש Wibiya במקום Webiya, אלא שלא יתקן אוטומטית כל חיפוש של Wibiya ל-2 כי זה פשוט לא נכון.
בכל אופן, זו רק אפשרות אחת שחשבתי עליה.
אתן לנושא זמן מה בלי לעשות שום דבר מיוחד ואראה איך בצורה טבעית השם מתפתח.
תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.
|
אני לא חושב שיש לך טעם לנסות להעלות את כמות החיפושים... אני בטוח שיש מאות אלפי חיפושים למילה "Yaho" בכל זאת גוגל מציע להחזיר חזרה למילה "Yahoo". אני מסכים עם ההשערה שלך שיש השפעה לזה שמחפשים את המושג, אבל כאן, כש-99% מהאנשים שמחפשים Yaho בעצם מתכוונים למילה Yahoo גוגל בכל זאת מתעדף את Yahoo. וגם במקרה שלך, רוב האנשים שמחפשים Webiya בעצם מתכוונים לחברת הטכנולוגיה, נכון?
זה השערה בלבד, אבל זה נשמע הגיוני, לא?