|
![]() |
# 1 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
פשוט בכל דף תתן גם עמודה "IP" שתפריד כל IP בסימן "|" לדוגמא הטבלה תראה כך: ID - מזהה העמוד (לדוגמא - 3) VIEWS - מספר צפיות בעמוד (לדוגמא - 2) IP - הIPים שצפו כבר בעמוד (לדוגמא - "123.256.23.31|88.62.642.12) pageType - מה שאמרת, "סוג הדף" (נניח שכמו שרצית הסוג הוא 2) עכשיו פשוט בכל פעם לפני שאתה מוסיף לעמוד +1 בכמות הצפיות (VIEWS) אתה בודק אם הIP של מי שצופה בדף שווה לאחד מהIPים שנשמרו בעמודה "IP". אתה יכול לבצע את הכנסת הIP והבדיקה אם הוא כבר קיים ע"י EXPLODE פשוט של העמודה, הנה קוד דוגמא (נניח שהערכים שהבאתי לעיל הם ערכי הטבלה): PHP קוד:
כמובן שיש עוד דרכים לכתוב אותו, אולי אפילו בדרכים יעילות יותר אבל אני לא מאמין שזה משמעותי כל כך.. עכשיו את הקוד שביקשת בהתחלה הרבה יותר פשוט לכתוב, כמובן שחוץ מזה שיותר פשוט לכתוב מעכשיו לא תכנס לך כל פעם רשומה חדשה למסד עם כל צפייה ייחודית... אני די בטוח שאת הקוד שביקשת בהתחלה לאחר השינוי אתה תדע לכתוב אבל בכל זאת, שנעשה עבודה מלאה (: PHP קוד:
|
||
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
משהו כזה לדעתי:
קוד:
Select *, count(*) as viewsCount From entries e Where e.PageType=2 Group By e.ID Order By viewsCount DESC Limit 10 מה הבעיה עם השאילתה שלו/שלי? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|