| 

| 
		# 1 | 
| 

מקום שלישי בתחרות קידום אתרים 

דירוג מסחר: (0) 

| 

האתר fps.co.il מוצע למכירה

שלום לכולם, 

בהמשך לפוסט הקודם שבו מכרתי שני אתרים - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=100714. אני מציע אתר נוסף למכירה, האתר הינו www.fps.co.il , בעל מערכת ייחודית שנבנתה ע"י אדיר אמסלם (הוא נקרא בפורום xperfection). *האתר מקודם בגוגל בצורה טובה: א) "סטטוסים לפייסבוק" - מקום 7 (בעבר היה מקום 4) ב) "משפטים לפייסבוק" - מקום 8 (בעבר היה מקום 2) ג) משפטים יפים לפייסבוק - מקום 9 (בעבר היה מקום 4) * לאתר יש כ 250-300 כניסות ביום מגוגל / פייסבוק (לא נעשית כל פעולת פרסום מצידי). * האתר מגיע עם קבוצת פייסבוק עם 380 לייקים (עם פעילות סבירה -). * האתר היה מכניס כ 20 דולר בחודש מגוגל (שזה באזור ה 80 שקל לחודש). * לאתר יש פאנל ניהול ששולט על כל דבר קטן וקטן באתר, בין אם זה התוכן , הכותרות , עריכה של משפטים , מחיקת משתמשים וכו'. במידה ויש לכם שאלות שלא קשורות למחיר, אתם מוזמנים להגיב פה (כדי שהתשובות יהיו גלויות לכולם). במידה ויש לכם שאלות לגבי נושאים כספיים / המחיר (רק בהודעה פרטית). אני מעוניין לבצע את המכירה כמה שיותר מהר (אני זקוק לכסף). תודה  | 

| 
| 

| 
		# 2 | 
| 

עסק רשום [?] 

דירוג מסחר: (0) 

| 

מה המחיר שאתה דורש? 

Global Net Access | www.Rhost.biz | Europe & USA Data Centers Domains | Certificates | Web Hosting | VPS | Enterprise Solutions  | 

| 
![]()  | 

| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |

| 

|