![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
מבחינת עיצוב, UI ו-UX:
1. התפריט לא משהו לדעתי, בייחוד מפריע לי כי הוא נראה מאוד "כפתורי" כזה כמו של שנות ה90... (אבל בזה אין לי הערות, אני תוכניתן ואין לי ממש מושג בעיצוב :P - so its my two cents) 2. לגבי ההרשמה עם ה-JS: מבחינת ממשק משתמש הJS ששמת לא נותן כלום לדעתי. ד"ר אחד ששחכתי את שמו אמר לפני כמה שנים משפט שתמיד זכרתי כשתכנתתי אתרים - כשאתה מתכנת אתר, המשתמש לא רוצה להגיש את הטופס כדי לדעת מה הוא לא עשה בסדר - הוא רוצה לקבל את המידע במקום. זו הסיבה ליצירת ולידציה בצד לקוח (גם ככה אתה חוזר עליה הרי בצד שרת) - לכן הולידציה שאתה עשית, שקורת רק כשמגישים את הטופס ואפילו לא מסבירה לי איזה שדות חסרים - לא משהו לדעתי. תסדר שברגע שאני יוצא משדה שחסר בו תוכן - ישר שזה יקפוץ. אמנם זה לא מתאים ל-PHP אבל תחפש את ASP.NET unobtrusive javascript - זו ספריה נהדרת שמיקרוסופט יצרה (או שלבה מאיזה REPO של משהו) שמשתמשת בUNOBTRUSIVE JAVASCRIPT כדי ליצור ולידציה על טפסים בעזרת ATTRS. למשל: קוד:
<input type="text" name="FirstName" data-required="true" data-required-message="The first name field is required" /> בקשר לרשימות השמעה: להשתמש בinfinite scrolling with ajax יהיה נהדר (כמו בטוויטר למשל), קח את זה כמקור התחלה: http://stackoverflow.com/a/6311314/1497516 בנוסף, הייתי מוסיף כפתור חיפוש כי ללחוץ אנטר בלי כפתור זה קצת מרגיז חח.. זהו עד עכשיו - בהצלחה! ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|