|
|
# 33 | |
|
חסום
|
ציטוט:
אוי אוי אוי , עוד שנייה אני אבכה כי אמרת לי לקחת את הפקלאות וללכת .. אוי אוי אוי .. טל , אל תדחוף את האף שלך ואל תמליץ המלצות , אני אישאר בשוק הזה עוד הרבה זמן , עין צרה כמו שלך בחיים לא תפיל אותי . תנסה , תראה שלא תצליח . תיחזוק חובבני ? אני לא מתחזק את השרת שלי בעצמי . אני גם לא צריך לפרט לך מי מתחזק ומי לא כי אתה לא לקוח שלי ואני כבר לא חייב לך אישית שום דבר . 911FM , אני מעכשיו פשוט אפסיק להגיב להודעות שלך , אתה פשוט בלתי נסבל ויש לך תגובות שכל הזמן נכנסות בי וזה לא משנה גם אם יש או אין ביקורת רעה . אתה יודע משהו ? אנשים כמוך בסוף נכנסים לגיהנום על התנכלויות לאנשים אחרים וניסיון להוריד להם את הפרופיל , תחשוב על זה . אם אתה טיפ מאמין באלוהים (נראה לי שלא) אתה תבין שאלוהים בסופו של דבר מעניש את כל מי שחוטא , כולל את החטאים שלי ובמקרה כזה עם הלקוחות שלי שהעניין איתם תוקן והוסדר . לפחות תסדיר את השפה שלך וההתנהגות המחפירה שלך ובמילה אחת , תסתום ת'לוע ועכשיו נחזור לנושא , כי זה נגרר ל SPAM . תשובה כמובן ציינתי באשכול נפרד בפורום הכרזות ותמיכה , אם זה כל כך מעניין אתכם , אתם מוזמנים לנסות שם . |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|