![]() |
# 11 |
Guest / אורח
|
אני לא מבין למה מנהל חברה לא מוכן לתת מה זה עוזר לו ? זה לא עולה לו עוד כסף או שהם קונים גם מ LSRV ומוכרים לאחרים ? מה הבעיה ? לא רציני שיתנו ללקוח וזהו זה לא תגיד שהוא לא שילם !
לדעתי ממש לא טוב ! בכל זאת לדעתי מגיע לך פיצוי של כל החודש כי אין חברה שאין לה נפילות ותקלות ככה שמגיע לך יותר מהזמן |
![]() |
# 12 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בקשר ללאגים ולנפילות זה אתה צריל לקבל פיצויי וליסגור את זה איתו בקשר לזה שהשרת ניסגר חצי חודש ליפני
זה אותו הדבר שהיה קורה לך בלינוקס סרב לפי דעתי את החצי חודר אתה צריך לקבל בשחק אחר מקורי או החזר של חלק מהסכום |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
קודם תחכה לתגובה שלו באשכול..אני מכל החברות שיש בהוסטס ממנו הכי לי ציפיתי באמת..חברה רצינית[ אבל אולי זאת אי הבנה בין שניכם תחכה לתגובה ונראה.
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אנ'לא ציפתי, שהשרת תמיד יפול
אבל ליאור לא נתן לי להנות רק לזה אנ'לא ציפתי... פתחו עליו כבר כמה וכמה אשכולות ורובם יצא שהוא לא בסדר אז מה בדיוק לא ציפתם? |
![]() |
# 15 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אולי תפסיקו לשחק אותה ? איזה עורך דין יסתכל על 70 ש"ח ? אה ? איפה אתה חי שאני ידע ? פשוט מה שקורה כאן עצוב נורא . ובקשר לזה שפותח את האשכול זה לא אשמת ליאור , זאת אשמתך בלבד זה כמו שאתה משכיר דירה אתה אומר לבעלי הדירה שהשכרתה מהם בית שאתה לא גרתה בבית ואתה רוצה החזר כספי על כך ששילמתה להם על החודש . נראה לך שהם יחזירו לך נשמע לך הגיוני ? לא ! אז תעשה חושבים ותגיע למסקנה בסופו של דבר שאתה אשם בכל העניין .
# 16 | |
חסום
|
ציטוט:
להלן התגובה הרשמית מפי אקסטרים-סרב : בתאריך ה 17/11/05 הודפס מכתב מפי חברת "הד-ארצי" המורה לחברתנו להוריד את כל שרתי ה CZ הלא חוקיים לאלתר . המכתב נתקבל לאחר התכתבות טלפונית שלנו עם חברת "הד-ארצי" כשבוע לפני המשלוח שלו , כך שמדובר בתאריך יותר מוקדם מהנדון כאן . כחלק מהשיחות שלנו עם הד-ארצי , נתבקשתי להוריד את שרתיי באופן מיידי ובמזל הצלחתי להשיג עיכוב של 3-4 ימים על מנת להודיע למרבית הלקוחות שלנו את ההודעה , להגיש להם את טענת הד ארצי ולדון איתם על תחלופה . בבוא העת דיברתי גם עם פותח האשוכל ובשיחתנו הובהר לו חד משמעית כי אני חייב להוריד את שרת המשחק שלו עקב דרישתה של חברת "הד-ארצי" ועליי לקבל תשובה מיידית של תוך 48 שעות מרגע הודעתי אליו מה ברצונו לעשות עם שרת המשחק שלו ובאיזו תחלופה הוא מעוניין . מהלקוח נמסר לחברתנו כי יחזור אלינו במהרה . ראוי לציין כי לקחתי על עצמי בניגוד לחובתי , את כל ה 48 שעות האלו על חשבוני ואף הצעתי לו החזר של 48 שעות (כיומיים) למרות שיכלתי לדרוש שיחליט כרגע על תחלופה ראויה . לאחר שמרבית הלקוחות שקיבלו את אותה ההודעה בדיוק כמו פותח האשכול , מרביתם קיבלו תחלופה זו או אחרת . היום (יום ב' ה 20 בדצמבר 2005) קיבלתי שיחה מהלקוח ובה הובהרה לו שוב הנקודה שהובהרה בשיחה שנערכת לפני יותר מחודש ימים . לאחר שנאמר לו בבירור כי אם לא יחזור אליי תוך 48 שעות עם תשובה , תהיה בעיה להחזיר לו כל זמן נוסף מעבר לכך . ראוי להדגיש שכיון שלא מדובר בתקלה טכנית אלא בצו של חברת "הד-ארצי" אנו לא מחוייבים לפצות אף לקוח וזאת בהסכמת חברת "הד-ארצי" שאפילו התנדבה בעצמה לקיים מסע הסברה ללקוחותינו אודות הבעיה . אקסטרים-סרב ביקשה שהלקוח יחזור אליה אך לא חזר , מכאן משתמע כי זו אחריותו הבלעדית למצבו הנוכחי . כמו כן , אקסטרים-סרב תהיה מוכנה לקבל את טענותייך בבית המשפט ולא תתנגד לקבל מכתב מעורך דין . הדבר יהיה ביזבוז זמן בשביל הלקוח , כיון שחברת הד-ארצי דרשה את הורדת השרתים , שבידיעת הלקוח היו פרוצים והבטיחה לעמוד מאחורינו בכל משפט שייערך נגדנו . או במילים פשוטות יותר : אני לא מחוייב אלייך בשום אופן כרגע, נתתי לך 48 שעות להחליט ולא חזרת אליי , אז האחריות של מי כאן ? רוב הלקוחות שלנו חזרו אלינו וקיבלו תחלופה , אף אחד מהם לא פנה אליי אחרי יותר מחודש לקבלת השירות מחדש . כל מי שאומר כאן כי עלינו לפצות אותו טועה כיון שאם היה מדובר בתקלה טכנית הוא היה מפוצה כמו שנהגנו עם לקוח שהתלונן כאן בפורום וכבר קיבל את השרת שלו לחודש שלם בחינם כפיצוי . נוסף על זאת , ראוי לציין כי תגובתנו שנרשמה למעלה הינה תגובה רשמית ואלו הן התגובות שנפרסם מעתה בכל תגובה שתתקבל עלינו בפורום הוסטס או דומיו . אם למישהו יש הערות נוספות , הוא מוזמן ליצור עימנו קשר . תודה ולילה טוב, אקסטרים-סרב , פתרונות אחסון מתקדמים . |
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אני לא מתפלא על הביקורת
בהתחלה גם אני החזקתי ממנה חברה הוא קיבל אותי לחברה שלו בתור תומך אבל זה לא הסתדר מכמה סיבות ואז ביקשתי ממנו ביאנסי אחד אם יכול לתת לי הוא אמר שאין בעיה ואני ידבר איתו למחרת מאז הוא לא עונה.. תנסה לדבר אם עורך דין מגיע לך החזר כספי |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לפי מה שהבחור כאן כותב : ליאור הפסיק שירות שהוא התחייב עליו באמצע (למרות שהוא ידע מראש טוב מאד שהשירות שהוא מציע הוא לא חוקי). ליאור סיכם עם הילד שהילד יחשוב מה לעשות מכיוון שאין לו את המשחק. במצב הזה, אגב, ליאור היה צריך פשוט מאד להחזיר את הכסף - אם מישהו קנה ממנו מוצר שהוא פתאום לא יכול לספק אחרי שמראש הוא ידע שהמוצר לא חוקי. שים לב גם להבדלים במעמד הצדדים - אחד מהם בן 18, בגיר ומכיר היטב את שוק שרתי המשחק, ובנוסף גם מחזיק בכסף ובסחורה בו-זמנית, והשני ילד שאני מתאר לעצמי שהוא בן 12-14, שלא מכיר כמו ליאור את החוקים של שרתי המשחק ואני מסופק אם אפילו ידע שהמוצר שהוא קונה הוא לא חוקי. במדינת ישראל ישנם חוקים. ליאור עבר עליהם בצפצוף, והוא ממשיך עדיין לעבור על אותם חוקים בתחומים אחרים. כל המזל שלו היה שהוא עבר עליהם מול ילדים בני 12 ובסכומים של עשרות שקלים מול כל לקוח. אני פשוט מאד מייעץ לליאור להגיד תודה למזלו הטוב ששפר עליו, ללמוד לקח ובפעם הבאה לא לעבור על חוקים. |
|
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
בני , עם הלקוח סוכם על תשובה של עד 48 שעות ולא יותר מכך . אם הייתי מסכם איתו על תשובה שלאחר יותר מחודש .. אני חושב שהייתי יכול להיות מספיק הוגן איתו ולתת לו את הקרדיט לקבל את השרת שלו למשך תקופת הזמן בחזרה . אך הלקוח הסכים לבקשה ואף הבטיח לחזור אליי תוך 48 שעות , אך לא חזר . כל לקוח שחזר אליי קיבל תחלופה מסויימת שבה הוא בחר מההיצע שנתתי לו . אז בכל זאת האחריות מוטלת עליי ? למרות שהבטחתי לתת לו את 48 השעות של ההחלטה על מוצר אחר בחזרה ? ולמרות שהוא הסכים לתנאי הנ"ל ? ובנוגע לחוקים - כפי שציינתי הלקוח מוזמן לתבוע אותי . זה שהוא בן 12 או 13 או בכל גיל אחר לא מונע מאבא לשו לתבוע אותי . אך במקרה הנ"ל אני אציג את המסמך של הד ארצי בתביעה ואני אציג הוכחות מוצקות להסכמה שלו לתנאים שהצבתי בפניו ושלהם הוא הסכים באופן מוחלט ... Last edited by Extreme-Serv; 20-12-05 at 01:02.. |
|
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני דיברתי על היחס לאנשים (אם אתה יודע מה זה) פניתי עליך כמה פעמים גם בנושאים שונים אך משום מה אתה לא ענית יכול להגיד לי אני לא רוצה להביא וזהו זה יותר טוב מאשר להתחמק לדעתי אחד הדברים הבסיסיים שאמור להיות למנהל חברת אחכסון זה יחס טוב לאנשים וללקוחות שלו ולדעתי לך אין יחס כזה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|