![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ואם אתה מסתכל טוב טוב בשני הקישורים להלן שסיפקתי זוהי הוכחה חותכת וישנן עוד מלא+ציטוט הבעלים בסקייפ ועם כל הכבוד אין לי במה לקנא אני בסך הכל מרחם על המסכן שיבזבז מכספו 1900 ש״ח אם לא יותר כמובן וייקח סיכון ובסופו של דבר ייענש על כך, תזכור שגם אני יכול לקנות דומיין להתקין וורדפרס ולעשות העתק הדבק לשלל מדריכים ולא לתת קרדיט...ותחשוב למה לא עושים זאת... אה וגם אשמח לדעת על הכישלונות שלי אולי תספר לי?מעניין אותי במה נכשלתי ולמה בגלל הכישלונות שאתה טוען כביכול שהיו לי אני צריך לקנאות או להאשים אותך בהן... |
|
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שנית, אתה מאשים אותי שאני מסתיר דברים שבסך הכל דבר היחיד שהגבתי, או יותר נכון שאלתי הוא מה המחיר שהמשתמש מוכן לשלם על האתר שלי. אני ממש לא אמרתי שהמדריכים באתר בלעדיים לאתר (אתה זה שהתפרצת לדבריי), האתר קיים זמן רב, משוריין במיקומים הראשונים בגוגל. אין לך מה ״לרחם״ על הקונה. תתפלא, הציעו לי סכום יפה מאוד רק למסד של האתר, ותאמין לי שהצרכנים האלו הם אנשים ותיקים בתחום.. יותר מידי ותיקים עם עשרות אתרים פעילים ברשת ככה שאני לא מדבר באוויר. אין שום סיבה להמשיך לקיים את הדיון שנגררנו אליו בפרהסיה. מאחל לך כל טוב, לילה טוב. |
|
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני רגוע אחי אתה שהתחלת בהתקף ונוסף על כך אם אתה בטוח בעצמך אל תקבל התקף, שנית במידה ואינך בקיא בזכויות יוצרים, כל תמונה שאינה שלך ולא שילמת על רשיון עבורה זו עילה לתבוע אותך,קח זאת לתשומת לבך ! בהצלחה עם האתר ולילה טוב ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|