![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעבורה ללא הגבלה, זה מושג מטעה:
בד"כ כשאומרים תעבורה ללא הגבלה, הכוונה היא ששימוש יתר בתעבורה אינו קריטריון להשעיית החשבון. תשתמש בכמה תעבורה שאתה רוצה, זה לא מזיז לנו, אנחנו בכלל לא רושמים את זה. אבל, אם תשתמש בסכום המטורף של כמה TB בשנייה, שזו הגבלת התעבורה של השרת כולו, אז באמת תהיה בעייה. אבל בכל אופן, אנחנו לא מגבילים אותך בכמות, המשאבים יכולים (אולי) להגביל. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
אני יכול להגיד בעניין הזה שהיה לי פעם פורום ממש קטן, שבחודש צרך 3GB תעבורה.
מכאן אני מסיק שחבילות בעלי תעבורה יחסית קטנה (חבילות כמו למשל 100MB שטח ו-5GB תעבורה) כמעט ואינן יעילות לאתרים קטנים, אשר בד"כ יעדיפו במקרה כזה לפנות לאתר איחסון חינמי שמציע אותו הדבר (או כמעט אותו הדבר) בחינם. ומכאן אי עוד מסיק, שאין טעם (לפחות לדעתי) בחבילות עם פחות מ-10GB תעבורה.
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אני אישית הולך לפתוח את האתר שלי עוד כמה זמן, אני יודע מראש שהאתר הולך לתת המון אבל המון קבצים להורדה בין אם זה תווים שזה כמה קילובייטים כל בן אדם(יהיו די הרבה אנשים כבר בפתיחה כבר הודענו לרוב האנשים מהתחום, ויהיו הרבה קבצי תווים) ובין אם זה קבצי ווידיאו שיקחו המון אבל המון תעבורה איתם...ולכן בתור פתיחה חשוב לי שיהיה לי 100g תעבורה בתור התחלה אני מאמין שמהר מאוד יהיה לי אפילו כנס שעברתי את ה-100.
נ.ב: כל הקבצים שאני הולך להכיל יהיו חוקיים ובעלי אישור.(רק לידע כללי...) |
![]() |
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך!
|
ציטוט:
לי אישית יש מגבלה לחבילת המינימום שאני מוכן למכור לכל שרות. לדוגמא חבילת אחסון רגילה לא תירד ממחיר של 30 שקלים בחודש או חבילת ריסיילר לא תירד ממחיר של 100 בחודש. אתה יכול לראות זו גם בטופס חבילות מותאמות אישית שיש באתר החברה בכתובת- http://level-serv.net/custom.php תכניס לדוגמא בחבילת אחסון את הערכים 100 מגה אחסון ו10 ג'יגה תעבורה ותקבל הודעת שגיאה. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מסכים איתך,
אך יש כמה בעיות: ראה, רוב המשתמשים שרוצים לקבל איחסון רוצים ה-ר-ב-ה!, לא אכפת להם כמה תעבורה, אני אישית נותן הרבה כדי שהלקוחות יקבלו הרבה במחיר זול. דיון נחמד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|