![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דבר שני צאו מכל הרשתות האלו חבל על הכסף של הדומיין חבל על כל מה שאתה עושים בשביל זה רשתות אצלכם (הכוונה לילדים בני 12) זה פשוט מאוד לדבר עם 8 אתרים להגיד להם ככה וככה נקדם אותם ככה וככה תשימו סרגל שחור אצלכם למעלה שתיראו כ'רשת ואז אתם מתלהבים האתר הזה ברשת שלי האתר הזה ברשת שלי כל עוד לא בניתם אותו במו ידיכם כל עוד לא מצאתם צוות לאתר לעשות באמת רשת רשת ולא שילוב של אתרים זה לא ניקרא רשת קחו דוגמא CS למה הם הצליחו? כי הם אשכרה בנו הכל לבד תחשבו על זה. |
|
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה אנחנו לא ילדים בני 12, ואנחנו רוצים להשקיע בדומיין... אז, תודה על העצהף אבל לא תודה |
|
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בסופו של דבר כולם חושבים על הכסף בסוף לא רוצים רק לבזבז אלא רוצים שיהיה גם הכנסות ואם לאתר ברשת שלך יש 10 מיליון כניסות שונות ביום זה לא אומר שלאתר השני ברשת יהיה גם ככה תחשוב על זה פשוט |
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם הם בני 12 כמו שאתה אומר (מה שהם לא) אז בשביל מה הם צריכים כסף? אני מספיק לי התעסוקה בזה |
|
![]() |
# 15 |
אחראי קהילה
|
מה אכפת לי מכסף ?!
1. שהייתה לי את הרשת, אני ניהלתי 70 אחוז מהאתרים 2. שהייתה לי את הרשת, אני הקמתי בשביל : לצבור ניסיון, וותק, קשרים וכיף . |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם לא אכפת לכם !!!!
זה אשכול לעזור לי לבחור שם לא להתחיל עם כל הרשתותתתתתתתת |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
TrickZone
TrickNetwork שיהיה בהצלחה!
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש !
תודה לקחתי ת'שם |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
חי, CS לא בנו הכל, חלק מהאתרים הם קנו בעלות או משהו אחר, קח לדוגמא את ליגה, לפי מה שידוע לי הם נפתחו לפני שהם הצתרפו לCS.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|