![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אחלה אתר... בהצלחה!
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה ממש שטויות למי זה אמור לפנות וכו', דומיין זה רק בשביל לקצר את הכתובת לאתר שלך שיהיה יותר נוח לגשת אליו, ככה אני רואה את זה. ![]() |
|
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
שרות נחמד מאוד,
וכל הכבוד על היוזמה לעזור ולתת. רק שיש בעיה ב FF במראה האתר: ![]() בהצלחה!
הוסטסניון
|
ציטוט:
אצלי זה בסדר גמור, מה הרזולוציה שלך? יש לי השראה שזה בגלל גודל הכפתורים, אני יגדיר גודל מסויים מחר. |
|
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 18 | ||||
משתמש חדש
|
ציטוט:
אף אחד לא ענה כי היינו ממוקדים בפתיחת סניף ישראלי לעסק מסויים, אף גולש לא זכה לתשובה. ציטוט:
אנשים שאין להם ידע רב בתחום האינטרנט (רוב הגולשים הישראלים לדעתי) לא יבינו מזה דומיין be, הם רגילים לסיומות כמו co.il/Com/Net, ואם הם רואים משהו אחר הם פשוט לא מבינים מה הולך, אם ישר חושבים על אי רצינות- למרות שלעניות דעתי זה לא ממש קשור. אני יודע שארז, מנהל Rar, קנה דומיין ישראלי רק בגלל העובדה שזה ימשוך קהל רב (והוא צדק), אין כל קשר בין רצינות ל co.il (לפחות לפי דעתי), רק פסיכולוגיה שמופעלת על הגולשים. ציטוט:
ציטוט:
לדעתי יש הרבה מעבר לקיצור עבור האתר. בכל מקרה שוב: בהצלחה! נ.ב ההודעה כתוב פעמיים. Last edited by oren; 26-01-06 at 22:45.. |
||||
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וקשה לי להאמין שהוא צדק, הרי אתה לא יכול לבדוק איך האתר פעל כאשר הוא היה בדומיין ישראלי וכאשר הוא לא היה. בכל אופן, לקחתי לתשומת לבי ויש משהו בדבריך, כרגע איני רואה את עצמי מתעסק בזה. זה אחד מהפרוייקטים היותר שוליים שיש לי. יש לי עוד כמה וכמה דברים על הראש (הרבה יותר חשובים), אני מעדיף להשאיר את השירות כמו שהוא, לבנתיים.. אולי אח"כ ננסה לשפר אותו. תודה רבה על הביקורת, באמת.. :qqb014: אגב גם לי לא היה נעים להפריע לכם, אחרי 3-7 מיילים חשבתי שעדיף פשוט להשאיר את המצב ככה. |
|
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|