![]() |
# 11 |
חבר על
|
חחח יש לי עוד כמה שלו במחשב זה שר אל מרדיו עידן המזרח
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נכון קורע הקטע השני? פשוט נשפכתי אתה יכול לעלות? מתיחה בין המצחיקות בארץ אם לא המצחיקה ביותר:qqb001: :qqb001: :qqb001: ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אווייי אני מת חחחחחחחחחחחח זה פשוט קורעעעעעעעע
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הכותרת נערכה, אתה לא חושב ששלוש יספיקו? זה סתם מכער את הפורום וגורם למראה אי-אסטטי.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 16 |
חסום
|
אוי זה כל כך נשמע מזוייף ...
מה כל כך קורע במתיחה המפגרת הזאת ? המבטא שלו לא נשמע רוסי בכלל .. שומעים שזה לא רוסי .. ועוד 7 דקות רצוף הוא אומר לו "תצא בחוץ" .. =\ |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
זה שראל מעידן המזרח ,והבן אדם שהוא מותח אותו "גרורי"
זה חבר שלו.. פגשתי את שתהם.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואיי איזה מתיחה נקרעתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
ואתם חושבים שזה מצחיק.
בהנחה שזה אמיתי : תתביישו לכם, בושה וחרפה. אני מקווה שהגרגורי הזה ישמע את זה, ויגיש תביעה, כי יש על מה. ואם לא : אז חבל שאתם ממש משועממים. יום טוב.
======================= עמית יו - שירותי אינטרנט והדרכה. טלפון : 03-5252-938. בן יהודה 32, תל אביב, בית אל על, קומה 5, משרד 534. ======================= Last edited by AmitU; 27-01-06 at 07:21.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני איתך בטענה הזאת... ממש מצחיק...:qqb009: :qqb009: לא יפה.....:qqb008:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|